Benda yang aku rindu dengan blog ni

Assalamualaikum. Bila dah kerja ni, walaupun nampak tak busy tapi kadang penat. Bila balik kerja dah penat, memang idea nak update blog tu lari. Kalau idea tu boleh nampak, mungkin boleh nampak ianya lari hingga ke Laut China Selatan kot. Tiber. So yah, kalau nak ikutkan banyak benda aku rindu dengan blog ni.

1. Masa kat blog dah kurang

Dulu time study, busy pun ada idea. Weekend memang akan focus pada blog. Bila kerja ni lain. Kadang weekend pun, tak sempat sentuh blog. Itulah yang seminggu sekali content blog aku. Tak tau kenapa.

Dah terpaling kurang masa dekat blog.

Kalau huda update kat media social, time tulah huda boost mood writing. Push myself. Padahal banyak je benda nak writing.

2. Rindu nak menulis kat blog

Dah kurang masa. Jadi kuranglah masa dengan menulis dekat blog ni. Rindu! Tak tau nak cakap macam mana. Mungkin ini dewasa. 

Memang belum kahwin, tapi tak tau la apa busy sangat.

2 ni la ada benda yang buat huda rindu dengan blog. Actually ada lagi. Nak edit blog, study pasal blog. Derrr bukan alasan. Kadang ada masa, tapi untuk benda - benda ni, more specific memang kena study.

Huda rasa memang kena plan la and schedule semua benda personal huda nak buat. 

Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.