Mini library dalam bilik menjadi impian

 Asslamualaikum, =D

Masih tidak berpuas hati dengan decoration dan cara susunan dekat ‘mini lirabry’ rasanya. Yup, huda memang agak lama mengimpikan mini library dalam bilik sendiri. Bilik tak besar mana pun, tapi tetap usaha nak ada mini library. Cukup untuk diri sendiri.

Mini library dalam bilik menjadi impian
My mini library.
Dah berapa kali (tak boleh kira), arrangement telah dibuat. Pakai rak sedia ada je dulu 😂. Ni rak buku dari bilik my sister, I amik ✌️.

Susunan semua ni, dibuat sendiri. Dulu tempat mini library tu, robok baju (almari baju). Then alihkan ke sana sikit, so boleh letak segala novel, dan buku - buku berkaitan di sini.

Mini library dalam bilik menjadi impian
This side table beli dekat Ikea.
RM75 tak silap.

p/s - sorry la banyak barang. Ni pun banyak benda dah dibuang, novel banyak sangat dah bagi orang. Start declutter sikit - sikit, since 2020.

Serious, nak declutter novel atau buku ni susah sangat. Menangis rasa sebab kita beli, baca and memang dulu addicted sangat dengan novel Melayu (cintan- cintun). tapi bila dah tua, rasa semak je banyak - banyak barang. Ni pun kira banyak lagi kot 😅. Tapi Nanti slow slow declutter lagi, bila hati dah terbuka untuk do so.

2 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

  1. bestnya. kita dah takde perpustakaan mini. semuanya dah sembah bumi. hahah ahabis semuaaaa buku2 hancur sebab banjir hujung 2021. hahahaha

    ReplyDelete
  2. rasa mmg ada juga yang nak remove novel cinta cinta. tinggalkan novel remaja dan RAM je

    ReplyDelete

Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.