Personally huda suka Kaftan Elle Zahraa dekat Shopee

Assalamualaikum =D Bila dah tua - tua ni rasa macam nak cuba pula pakai jubah, or kaftan. Dulu tak suka. Kata farahuda, tu trend orang tua. Tapi tak adalah orang tua kan? Orang muda pun ada pakai. Apalah farahuda tu. Dia tak tahu ke, jubah sekarang dah macam - macam trend, even kaftan sekarang pun dah pelbagai. Jubah dan kaftan tulah, antara baju yang sangat senang gosok, siap pun cepat. Sepantas kilat.

Pastu last - last farahuda yang beli juga jubah or kaftan sekarang. Simple. Lagi dah kerja, dah tua - tua ni,nak yang simple dan senang. 

Personally huda suka Kaftan Elle Zahraa dekat Shoppe
Nampak ngam je.
Saja beli hitam, sebab nak match dengan cardigan yang ada.

Yang cardigan tu tak bole nak review, Sebab owner dah buat business lain hehe. Tapi mereka punya cardigan lawa lawa tau.
Huda ada pink, dengan peach.

Tula sebabnya, beli Jubah/kaftan hitam.
Personally huda suka dengan kaftan Elle Zahraa dekat Shopee.

Personally huda suka Kaftan Elle Zahraa dekat Shoppe

Elle Zahraa ada provide banyak colour. So you guys boleh cuba.
Terbaru, huda beli rose pink pula.
Cumanya labuh sangat, jadi kena outer dulu.

Kaftan Elle Zahraa ni, kainnya lembut, lepas tu selesa je pakai. Tak panas.
Jarang sikit, jadi pakai inner tau.

Harga pula RM39 je you guys. Murahkan?

Delivery pun kejap je dah sampai rumah. Ready stock.
P/s: huda jenis tak suka pre-order kalau bab baju harian ni.

Personally huda suka Kaftan Elle Zahraa dekat Shoppe
Bab size pula, free size.
Free size tu bole pakai dari size L sampai 3XL.
Cutting dia besar. Kalau huda pakai pun, nampak agak ‘biggie’. 
Ala tapi sekarang doesnt metter la kan, memang ‘biggie size’ tu trend. Tapi tak adalah terlalu ‘biggie’ (gedoboh). Just nice je.

Tula yang buatkan huda suka.

Kalau you guys nak try, bole click link ni, dan grab terus ok =D





1 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

  1. Nice!!! Selesa la nampaknya 🤩 Nanti ko try post macam model tu Huda.. hahahaha..

    ReplyDelete

Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.