Main reply tweet from tweet famous

 Assalamualaikum =D

Hai guys. I one of person yang suka reply a question from tweet famous, bila I free.

So here just random question from them :-

Main reply tweet from tweet famous
Yup sebagai penggemar milo, so I terpaling prefer milo yang di bancur.

Rasa milo tu mesti tak manis, dan tak tewar. Kalau milo lebih, lagi sedap rasa dia.


Main reply tweet from tweet famous
Yup lain org, lain kehendak dan keinginan. Kalau I mmg dah tua ni, time hujan or tak sihat sikit, I mmg prefer sup or bubur panas panas.

Kalau nak something ringan, buat la milo panas, cicah dengan biskut lemak, jenama hup seng tu.

Dalam dalam banyak biskut kosong I try, memang jenama hup seng jela jadi pilihan 😂✌️.

Main reply tweet from tweet famous


Seronok balas tweet tweet macam ni, have fun.

Pastu boleh buat content kat blog 😂.


5 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

  1. Lagi best kalau dia reply dan like :)

    ReplyDelete
  2. Haha semua boleh jadi content kan.. tinggal rajin ngan tak je. Happy Sunday farah!

    ReplyDelete
  3. Milo lori masa skolah rwmdah dulu kot. Hehe
    Kalau masa hujan lulak suka makan ubi kayu rebus dengan kelapa parut.

    ReplyDelete
  4. rajinnya main balas tweet macam ni kalau i tengok sekali lalu je malas nak beramah..haha

    ReplyDelete
  5. Cuya tak main twitter... tapi Cuya suka semua jenis milo...ngeh3 asalkan namanya Milo, semua kira sedap XD

    ReplyDelete

Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.