Makan Buffet lunch murah di GBW Hotel

 Assalamualaikum =D

Hai guys. Hari tu, huda terjumpa satu hotel yang menyediakan lunch Buffet harga murah. Dia tak adalah murah sangat, tapi kira affordable sebab tu harga hotel. Personally pun, kalau huda cari Buffet lunch, huda memang akan cari yang kena dengan budget huda, rasa sedap, dan suasana selesa.

Jadi memang GBW tempat yang tepat untuk pergi dan singgah makan Buffet lunch murah. Harga promosi ni sah hingga 1 January 2023 tak silap.

Makan Buffet lunch murah di GBW Hotel
Lauk - pauk yang dihidangkan memang sedap.

Makan Buffet lunch murah di GBW Hotel
Kambing masak hitam ni, memang kena dengan selera huda. Bila makan ni, teringat masakan kawan masa study kat Pahang dulu.

Mission rindu masakan dari Pahang dah ok, sebab dapat makan kambing masak hitam ni hehehe.

Makan Buffet lunch murah di GBW Hotel
Ayam masak merah.
Sedap juga rasanya.

Makan Buffet lunch murah di GBW Hotel
Tomyam pun ada.

Makan Buffet lunch murah di GBW Hotel
Sayur kailan goreng pun ada.

Makan Buffet lunch murah di GBW Hotel
Ikan bawal masak 3 rasa

Makan Buffet lunch murah di GBW Hotel
Goreng - gorengan

Makan Buffet lunch murah di GBW Hotel
Telur maasak lemak.

Makan Buffet lunch murah di GBW Hotel
ABC pun ada you all.

Makan Buffet lunch murah di GBW Hotel

Makan Buffet lunch murah di GBW Hotel
Dessert

Makan Buffet lunch murah di GBW Hotel
Salad

Makan Buffet lunch murah di GBW Hotel
Rojak buah

Makan Buffet lunch murah di GBW Hotel
Lauk pauk untuk bubur

Makanan kat GBW ni sedap, harga pun affordable. Kira murah. 

RM38/per adult dan RM27/children and senior citizen.

Promo ni berlangsung sekarang hingga January 2023.

Dengan tempahan 15 orang ke atas, free stage dan cake 1/2kg for celebration.

Oh ye, memandangkan bulan 12 ni Christmas. GBW juga ada buat promo :-

Festive Fiesta (Lunch Buffet):-
Date event:- 
24 dan 25 December sahaja. 

Price :-
RM55/adult dan RM38/children and senior citizen.

Time event :-
12.30pm - 2.30pn


Meldrum Signature (Dinner Buffet):-
Date event:- 
24 dan 25 December sahaja. 

Price :-
RM98/adult (buy 5 free 1), dan RM65/children and senior citizen.

Untuk more info Dan booking boleh contact :-
Mr Syahmi - +60167100048
Miss Aliza - +601072335588.












Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.