Siti Jenama Bar Perfume dari ihadiah

Assamualaikum =D

Hai korang. Siti Jenama Bar Perfume dari ihadiah. Bila dengar je nama perfume Siti, terus huda tengok laman web dia. Nama dia sangat unik tau. Jangan tak tau, Syafiq, Ida,  Wan, Alia, termasuk Siti, dan banyak lagi ada dekat ihadiah. Sebenarnya ain (sheisfarahain), yang suggest kat huda ihadiah ni. Bila its comes to perfume, huda memang tak memilih, tapi bau mesti kena dengan cita rasa huda. 

Memandangkan huda first time nak try perfume for her dari ihadiah ni, so huda minta lah ain suggest kat huda. Huda minat bau dia tak kuat sangat, dan lembut. Tak suka bau yang kuat sangat. Ada beberapa jenis perfume for her, yang ain suggest dekat huda termasuklah perfume nama SITI ni. Memandangka bau SITI ni soft dan sweet, so huda decide pilih SITI. 

SITI Perfume for her dari ihadiah
SITI nama diberi

SITI Perfume for her dari ihadiah
Perfume for her, bau Soft dan Sweet.

Best ke perfume SITI ni? Serious bau dia soft dan sweet? Tahan lama ke?

Bau dia best.
Memang serious, bau soft & sweet.
A bit tahan. Dari pagi sampai petang tahan.

Since baru je dengan Siti. Huda dah try SITI, ni beberapa kali. Pergi kerja, keluar dinner pun pakai SITI. Huda suka dengan bau SITI ni. Memang menepati cita rasa huda. 

Perfume Online dari ihadiah
Yang menariknya, ihadiah menawarkan perfume for him, perfume for her, dan perfume couple.

Pehhh serious lah, memang seronok. Kalau nak bagi hadiah, order je dengan diorang ni. Sampai pun cepat. Alhamdulillah JnT baik, hantar cepat. Tahu - tahu jerrrr, sampai rumah.

Perfume For Her Online dari ihadiah
Perfume for Her from ihadiah

Perfume For Him Online dari ihadiah
Perfume for Him from ihadiah

Perfume For Couple Online dari ihadiah
Couple perfume from ihadiah.

Jom usha - usha, kot la korang nak bagi hadiah dekat someone.

Laman Web ihadiah

Facebook ihadiah

Instagram ihadiah

5 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

  1. Lama nau ler tak beli perfume. Nice la sharing like this Farah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try beli tau kak, hehe. Bau dia ok sedap

      Delete
  2. baru plan nak gi watson beli minyak wangi husband jap lagi.. boleh beli yg nanti

    ReplyDelete
  3. Hi SITI!!! Haha.. Kalau tahan lama and sweet baunya tu ok laaa.. niceeee

    ReplyDelete

Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.