Motivasi untuk terus menulis blog, walaupun media social semakin 'rancak'

Assalamualaikum, =D

Hai korang. My motivasi untuk keep menulis blog is only one. This is my passion. My passion, is writing. Walaupun tak jadi real penulis, apa salah kalau kita jadi penulis blog or kalau ada rezeki, jadi content writer dengan sesebuah company. Inilah motivasi huda untuk terus menulis blog, walaupun media social semakin 'rancak', di mata dunia. 

Acehhhh ayat.

Motivasi untuk terus menulis blog, walaupun media social semakin 'rancak'

My motivation is you guys! <3 (love)

Walaupun tak ramai pembaca, tapi Alhamdulillah ada je everyday. Ah, love sangat!

Tulah motivasi huda. 

Walaupun idea, tak selalu ada. Tapi still nak update blog, still belajar how to improve this and that dalam blogging skills. Sebab walaupun hanya seorang, still pembaca. Walaupun hanya 50, masih ada yang buka blog dan membaca.

Hala hala, nama pun blogger. Blogger pician tetap nak meneruskan impian dia sebagai penulis. Walaupun aku hanya penulis blog =D 

p/s: saja nak panjang - panjangkan soalan ni. For me soalan ni best. Ada seorang blogger yang tanya huda dalam live tersebut

Motivasi untuk terus menulis blog, walaupun media social semakin 'rancak' Motivasi untuk terus menulis blog, walaupun media social semakin 'rancak' Reviewed by Farah on August 14, 2021 Rating: 5

13 comments:

  1. Berkongsi kadang kadang for diri sendiri jugak.. baca balik bila terlupa.. and share bagi sesiapa yang mungkin memerlukan info tu . Betul takk . hehe.. Kipidap! Do not stop whatever happen... Gituhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku reply komen kau nona.. aku setuju 不不不不 betull.. aku tulis blog kan sebenarnya untuk diri aku jugak 五五五 hahahahhahaa .. ibarat diari yang kita buka secara terbuka.. no more secret gituhh..

      Delete
    2. Betul nona, aku setuju. Aku pun suka share something dekat blog untuk diri sendiri. Kalau aku rasa nak throwback, aku akan baca balik. That's me. Kita semua sama. acehhh sweet <3

      Delete
  2. best kan layan blog.. walaupon byk socmed muncul skrg ni blog tetap di hati..
    menulis utk happy2 pon ok.. menulis utk jana pendapatan pon ok.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe betul. Best memang, kekadang layan jiwa menulis ni.

      Delete
  3. Menulis itu hobiku. gituuu~ biasa orang suka menulis ni dia kurang bercakap. Yeke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe yes menulis one of hobi. Tengok juga. kita kalau dengan kawan baik, atau orang yang kita selesa banyak juga cakap hehe

      Delete
  4. best sngt jd seorang blogger ni kan! yg penting jiwa dalam penulisan kena ada..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes. best jadi blogger. huda pun jadikan blog as platform untuk huda berkarya hehe

      Delete
  5. Antara sebab update balik blog sebab selalu tengok ig story akak update blog. Terima kasih sebab jadi pembakar semangat✌

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama sama kimchaaa <3.

      Semoga terus berblogging =D

      Delete
  6. sy suka jadi blogger
    suka sharing apa yg ilmu yg sy ada dkt blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. kalau dapat share something tu kira bestkan? =D

      Delete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Powered by Blogger.