Tetibe buat self covid test

Assalamualaikum =D

Tetibe buat self covid test. Iyelah, mana tidaknya case covid masih ada. Merata, cuma dah kurang. Ye, memang kita dalam fasa endamik . Apa pun, kita kena waspada, dan berjaga- jaga. 

Dari semalam nak buat self covid test. Tapi kenapa tetibe kan? Rasa tak sihat, pening kepala, selsema. Tapi tu just resdung. Kekadang sampai lupa ada resdung, waktu pendamik ni 😂.

Alhamdulillah, negative.

Hati hati guys.
Mask jangan lupa pakai.

Kalau tak sihat, it’s ok buat covid terus. Kita prevent.

Take care semua.

4 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

  1. masih banyak jugak ek kes covid ni. ritu macam dngr dah bawah 1K.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah, dah naik balik. Kita still kena careful

      Delete
  2. Sis haritu belo sedozen lagi, sebab raya haritu habis guna lepas balik beraya dan jemputan.. ni tak kemana, so stock banyak lerr...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe tula sis. Kita pun suka beli stock. Habis, beli hehe. Sebab masih banyak case lagi. So kalau ingat sekarang, buat je. At least prevent

      Delete

Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.