Finally dapat makan dan bersantai dekat kedai Kopitiam Singgah Selalu

Assalamualaikum =D

Hai korang. Sebenarnyaa dah lama sangat nak lepak dan makan kat kopitiam ni. Rindu. Tak tau kenapa 😂. Alhamdulillah, finally dapat makan dan bersantai dekat Kopitiam Singgah Selalu, Kempas Utama, Jb.  Kopitiam famous dengan roti bakar, fresh toast. Best kalau sarapan pagi atau hi tea dekat sini. 

Kopitiam singgah selalu
Pertama kali singgah sini.

Kopitiam singgah selalu
Huda order otak otak fresh toast. 
Rasa dia sedapp.

Kopitiam singgah selalu
Spring roll vege, karipap kentang, otak otak fresh toast.

Nak cakap semua sedap. Kalau dok ngopi, sekali sekala kat sini kira cun lah.

Kiteorang order juga nasi.

Kopitiam singgah selalu

Kopitiam singgah selalu

Kopitiam singgah selalu
Dah nama kopitiam, rugi rasa tak pekena kopi hehe.
Air masak dengan air suam lupa amik gambar.
Basically makan kat sini, not bad. Personally huda akan repeat lagi ✌🏻

Info :

Location - 32, Jalan Kempas Utama Kempas 2/2, Taman Kempas Utama, 81300, Johor Bahru, Johor

Kopitiam singgah selalu








4 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

  1. Sesekali dapat mengopi kat luar syiok!

    ReplyDelete
  2. Wahhhh, nampak sedapppp!!!!
    Baru rasa nak singgah selalu .... hihi... tq info

    ReplyDelete
  3. Semalam anak bujang Sis ke Kempas katanya makan SinggahSelalu, sini kottt..

    ReplyDelete

Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.