Cake by Fash - Antara kek yang sedap dekat Johor Bahru



Assalamualaikum =D



Cake by Fash | Hi semua, kalau korang nak tahu Cake By Fash ini merupakan salah seorang homebakers yang dikenali di Johor Bahru. Kenapa huda memilih Cake by Fash sebagai salah satu bakers favourite huda? First of all, huda ni jenis once dah jumpa bakers yang buat kek sedap, so kalau rasa nak makan kek tu, huda terus order atau beli je kat situ. Dan bukan tu je tau kalau dengan fash ni senang nak deal, dan dia seorang nice person. Lepas tu of course lah guys cake dia sedap. Ada beberapa cake dia yang menjadi favourite huda antaranya Brownies, Fruit Pastry Cake, Bisoff Cupcake/Tartlets dan kuih raya yang blueberyy tu.

Ha, nampak brownies dia. 
Memikat betul. Sedap pula,rasa dia tau. 

Bak kata kawan huda yang dah rasa kek ni, dia ckp "peh huda, padu kek ni, rasa dia" (maksud dia, sedaplah kek tu). 

Kisahnya, hari tu birthday kawan. Tak tahu nak beli apa. Last - last fikir, beli kek jelah. 
Senang.
So, huda pun tempahlah kek dekat Fash.

Dah tempah untuk member, tempah sekali untuk diri sendiri. Kita pun teringin nak makan brownies =D. 


Tempahan kek by Fash
Fash bukan ambil tempahan brownies je tau. Kek - kek lain pun dia ambil tempahan juga. 

Contohnya, manggo cake, cheese cake, red velvet, chocolate prune cake, etc etc.

Atau korang boleh tengok, kek - kek yang fash dah buat untuk pelanggan dekat Instagram Cake by Fash.


Tekan sini 👉 Insta Fash
Nak order kek, jangan segan silu DM fash ok =D

Area Bandar JB

Jika mereka yang berminat, dan ada disekitar JB. Korang bolehlah order kek pada Fash. 



Dekat bawah ni, antara gambar - gambar tempahan kek, yang customer Fash tempah. 






Tengok gambar je, dah rasa terliur, bukan?
Jadi apa tunggu lagi. Moh lerrr kita ramai - ramai order dekat Fash. 

Oh ye, sebelum Raya Haji ni, fash pun ada buat tempahan kek tau. So sebelum fash tutup order, laju - laju dm dia ok =D

Note from Fash. 

Sekian huda 'menghasut' korang beli kek, malam - malam ni dengan upload gambar - gambar kek (seperti di atas). 

Tak rugi tau, kalau sekali - sekala, treat diri kita dengan kek (haha, nampak sangat aku suka buat macam ni kan 😂). Kalau ada rezeki lebih, yes. Huda buat ✌.

So oklah, hari pun dah malam sangat ni. Good night =D

2 comments:

  1. Waaa sedapnyaaa kek yang ada mangga tuuu..
    Kat JB kan, nanti nak skodeng laaaaa

    ReplyDelete
  2. wow menariknya kek-kek dia.nampak kek-kek moden la.
    Janji Kita

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Powered by Blogger.