Makanan Thai di Hero Market

August 25, 2018


Assalamualaikum, =D


Hi semua,

Entry ni bukan media press release ye. Tapi saja jer nak buat entry ni memandangkan ada yang tanya dan kurang faham berkenaan dengan entry huda yang lepas.

Image may contain: house and outdoor

Untuk makluman semua, ini adalah media press release. 
Huda dapat job pun tempoh hari. Dapat job, terus publish. Maaf kalau ada yang salah faham, berkenaan dengan tarikh tersebut. 

Info for Thai Food. 
Pesta Makanan Thai Sabai - Sabai, seperti yang tertera (di entry press release yang huda buat 2 hari lepas),  di adakan pada 16 Aug sehingga 18 Aug, adalah tarikh perasmian pembukaan gerai jualan makanan thai di Hero Market. 

Tujuan media press release di adakan, bagi memberitahu para pengunjung tentang pembukaan Gerai Thai Food di Hero Market. 

Pertandingan juga turut di adakan bagi penggemar makanan thai, bermula pada 16 August sehingga 30 August. Cara - cara sertai pertandingan, dan senarai hadiah, ada di entry press release yang huda buat, tempoh hari (Tekan Sini). 

Image may contain: 1 person
Pertandingan masih berlangsung. 
Siapa nak join, boleh singgah baca entry di sini (media press release).

No automatic alt text available.
Tempat di mana, perasmian Gerai Thai Food diadakan pada tempoh hari.

No automatic alt text available.

Image may contain: 1 person, indoor

Image may contain: drink


Korang boleh dapatkan pelbagai pes - pes thai yang popular, makanan ringan, minuman dan pelbagai lagi di sini. 


Image may contain: house and outdoor
Hero Market yang terletak di Desa Tebrau (belakang AEON Tebrau).

Jom singgah ramai - ramai. 

Tingkat 1: Cafe dan Gerai Makanan Thai
Tingkat 2: Supermarket dan barang - barang basah. Ada juga beberapa gerai yang turut di buka di sana. 


5 comments:

  1. Oooo Huda dah pergi melawat ye..
    Betul tu, kalau yang tak faham ingat festival Sabai Sabai tu masih ada hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah, pergi melawat kawasan semalam sis, haha.

      Delete
  2. hehhhehee....macam2 produk makanan thai ade dekat situ tauu... sedap2 plak tuhh..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tula kak,
      dekat article press release yang huda faham pun macam tu.
      tapi, hari tu, huda pergi sana. Staff sana cakap, sampai bila - bila.

      Delete

Powered by Blogger.