Kuih Raya dan Juadah Raya 2022 SDS

Assalamualaikum, =D

Hai korang. Dah beli kuih raya ke tu? Tahun ni, huda tak beli banyak. Beli sikit jer. Beli kuih yang kiteorang makan je. Dan nak story, adalah beberapa selected kuih raya yang huda suka dekat SDS sendiri. Hamper raya SDS is pun, such popular juga dikalangan rakyat Malaysia. Sebab kuih raya dia memang sedap. Rugi kalau korang tak beli, dan try sendiri.

Ok asyik cerita pasal buffet ramadan je kan? meh huda nak story pasal Kuih raya pula, hamper raya dan juadah raya dekat SDS 2022 kali ni.

Antara kuih raya yang selalu menjadi tumpuan ramai
πŸ‘©‍🍳 kuih sugi
πŸ‘©‍🍳 kuih tart gulung
πŸ‘©‍🍳 Almond London
πŸ‘©‍🍳 Cake lapis
πŸ‘©‍🍳 banyak lagi
Kuih Raya SDS 2022

Kuih Raya SDS 2022

Kuih Raya SDS 2022

Kuih Raya SDS 2022

Kuih Raya SDS 2022

Kuih Raya SDS 2022

Kuih Raya SDS 2022

Seperti yang semua tahu, SDS tidak hanya focus pada bakery, cake, kuih raya je. Tapi SDS focus juga, focus pada SDS Cafe. SDS Cafe, yang menyediakan pelbagai makanan yang menarik, buat para pengunjung.

Personally, huda suka makan dekat Cafe SDS ni, sebab makanan dia sedap - sedap. Dari makanan lunch, hingga ke dinner. Special raya 2022 kali ni, SDS sekali lagi bawakan 4 hidangan set Nasi Tomato, yang korang MUST TRY!

Set Nasi Tomato:-
πŸ›Nasi Tomato dengan Beef Rendang,
πŸ› Nasi Tomato dengan Ayam Kunyit,
πŸ›Nasi Tomato dengan Sambal Sotong,
πŸ›Nasi Tomato dengan chicken chop

Juadah Raya dan Puasa SDS 2022

Juadah Raya dan Puasa SDS 2022

Juadah Raya dan Puasa SDS 2022

Juadah Raya dan Puasa SDS 2022

Juadah Raya dan Puasa SDS 2022

Kalau makan dekat Cafe, tak best kan kalau tidak dilengkapi dengan minuman. Special Raya 2022, SDS bawakan korang hidangan minuman raya 2022 - 

Special Minuman Raya 2022 - SDS
Soya Brown Sugar Bandung Cincau
Soya Brown Sugar Pandan Cincau


Juadah Raya dan Puasa SDS 2022

Juadah Raya dan Puasa SDS 2022

Kuih Raya dan Juadah Raya 2022 SDS

Kuih Raya dan Juadah Raya 2022 SDS


Bukan tu sahaja tau. Korang juga boleh langgan beberapa jenis hamper dari SDS. Hamper ni dilengkapi dengan kuih - kuih raya, dan beberapa item set pilihan dari SDS. Range harga Hamper SDS - RM88 hingga RM258.

Hamper Raya SDS 2022


More info layari facebook page SDS Group






Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.