Happy 3th birthday my baby car

Assalamualaikum, =D

Huda tak ada baby lain, selain baby car I, hehe. Baby car yang selalu berwarna blue black hahaha. Tak tau kenapa, baby car selalu ter - blue black. So yeah, Alhamdulillah baby car, dah turn 3. 

Tahun ni, my baby car minta macam - macam. Hisyh tak boleh cakap kuat - kuat, nanti dia dengar lagi macam - macam dia minta. Poket tahun ni, 'tersekat' sikit.

Ni benda yang memang kena tukar. Kalau tak, alamat tak berjalan kereta saya. Ada satu je pula tu.
1. Battery baru
2. Tayar Baru (lagi 2 nanti la next year tukar). kebetulan tayar lama, terbocor dekat tepi (sedih mokcik, tapi sebab baby car, I tukar jelah huhu).
3. Hadiah birthday (renew roadtax)
4. Service (biasalah kan, berapa bulan sekali).

Ok cukup laaa saya dah bagi awak, hadiah banyak tu.

byfarahh.com /farahuda/ byfarahh
Memang nampak invest banyak. Tapi sebenarnya dengan ada kereta, ianya membantu kita untuk keep saving demi dia. Sebab kita tak tahu, bila kereta kita akan 'meragam', or what. We never knows. Sentiasa ada duit spare untuk si dia (kereta).

byfarahh.com/farahuda/byfarahh
Untuk confident, pagi - pagi tiap hadap cermin mesti senyum. Doa. 
Doa pandang cermin.

Lepas tu kalau naik kereta, kekadang time nak selfie tu. Selfie jela.
Lepas tu simpan dalam gallery. Eh kantoi pula, kekadang buat haha.

2 comments:

  1. Heheheh.. dah lama tak selfie dalam kereta. Kereta akak pun tahun keempat rasanya tahun ni, memang dah banyak tukar, demi keselamatan kan. Semoga Farah baik2 sahaja, pandu cermat jiwa selamat 😍

    ReplyDelete
  2. Lumrah ada kereta. sokmo minta duit je kerja. Haha dah kita guna khidmat dia, sampai masa penat la dia.

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Powered by Blogger.