Ingatkan dah menyerah kalah, rupanya menipu

May 21, 2021

Assalamualaikum,

Mula - mula memang dah tumpang gembira. Alhamdulillah diorang dah menyerah kalah. Diorang dah buat genjatan sen**ta dah. Aku tersenyum tengok posting, tengok betapa gembiranya mereka dan sama - sama raikan aidilfitri di Masjidil Al - Aqsa. Tengok gambar anak - anak yang gembira di atas kemenangan, walaupun dikatakan hanya sementara. Tapi kira oklahkan. Sebab diorang dah buat genjatan se***ta. 

Bila malam, tak sampai 24 jam, eh kau menipu rupanya. Kau berpura - pura kalah, kau saja nak tengok kegembiraan sementara, kau taburkan janji manis, rupanya itu semua dusta. Allahuakbar. Kita yang tengok posting pun hati remuk, sedih dan sangat speechless dengan penipuan itu. Apatah lagi mereka di sana. Perasaan bercampur baur, dilanda perasaan takut, sedih, dan tak tahu lagi apa nak describe. 

Ya Allah. 

Kalau ada rezeki, kita sedekahkan sikit buat mereka di sana. Salurkan doa kita, supaya mereka di sana kuat dan menang. 

Mereka sangat memerlukan bantuan kita. 

For more info, boleh layari laman - laman instagram/facebook yang share tentang kisah mereka. Yang share tentang perjuangan Al - **S**.

Kekejaman Israel yang menipu, Israel Serang Palestine Semula
Ini adalah salah satu. Actually banyak lagi. 
Huda pun selalu follow diorang.

Semoga mereka di sana selamat. Semoga akan ada kemenangan yang datang buat mereka. 
Amin.


Sorry guys I need to make it short and hidden some word. 

Semoga Allah hantar 'tentera - tentera' yang dapat mengalahkan mereka. Jangan nak semak sangat dok jajah situ. Situ tanah kami umat Islam

You Might Also Like

2 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.