Experience beli handbag dekat Zalora Malaysia

Assalamualaikum,

Ini kisah throwback. Actually dah lama kot huda nak share experience shopping kat Zalora. Bukan pertama kali huda shopping kat Zalora Malaysia ni. Adalah beberapa kali. Takdelah selalu, kayap duit aku. 

Tapi kalau dapat 'shopping' free, best hehehe. 

Experience beli handbag dekat Zalora Malaysia.
Umum tahu, Zalora buat colabs dengan beberapa syarikat terkemuka di Malaysia. Even Zalora sendiri dulu ada keluarkan jenama bag nya yang tersendiri. Huda beberapa kali pernah beli bag Zalora itself, sebab ikut budget. Murah. Dan qualitynya pun ok. Tahan. 

Sekarang rasanya macam takde kot jenama 'Zalora'. Ada banyak jenama lain. 

Dan bila beli kat Zalora Malaysia ni, service dia pantas. Order hari ni, esok lusa sampai. 


Experience beli handbag dekat Zalora Malaysia - byfarahh.com
Ni salah satu bag jenama Zalora. 
RM99 kot tak silap. 

Sekarang bila cari balik, tak ada. 

Experience beli handbag dekat Zalora Malaysia - byfarahh.com
Ni gambar 2018, time baru - baru pakai braces. Sebab tu kurus. 

Bag ni pun, huda beli kat Zalora. 2014 kot. 
Sampai sekarang ada. 

Jujur cakap, sampai sekarang kot bag - bag yang aku beli dengan Zalora ada. Cumanya, bila dah ada beberapa handbag kekadang tak terpakai gak, haha. 

Zalora Malaysia - byfarahh.com
Salah satu sebab kenapa kadang - kadang, huda memilih untuk shopping dekat Zalora Malaysia sebab ianya ada discount + discount. Meaning, ada double discount untuk sesetengah brand. 

Lagi waktu pendamik ni kan, banyak betul dia punya discount. 

Oh ye, dekat Zalora Malaysia sekarang dah ada jual laptop, cadar, pekakas dapur, mask, and many things there (dekat bahagian LIFESTYLE).  Menarik sangat tau!

So jom shopping dekat Zalora Malaysia

Experience beli handbag dekat Zalora Malaysia Experience beli handbag dekat Zalora Malaysia Reviewed by Farah on May 25, 2021 Rating: 5

6 comments:

  1. CCL pun pernah beberapa kali shopping jandbag kat zalora . Ok jugak servis penghantaran semua

    ReplyDelete
  2. uishhhh best jugakk nii.. nakk try shopping2 jugakk lahh dkt zalora .. mana tau boleh pakai handbeg cun macam huda punya tu ,🤩

    ReplyDelete
  3. Puas hati beli dekat zalora. Service memang tiptop dan lajuuuu!

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Powered by Blogger.