Brownies yang unik dengan pelbagai rasa dari Kuih & Cakes | Homebakers area JB

May 16, 2021

Assalamualaikum, =D

Huda suka tengok iklan - iklan dari Kuih & Cakes, all the brownies nampak sangat tempting. Huda one of 'hantu' brownies, yang memang minat pada brownies kedut - kedut nama di beri. 

Kalau korang nak tahu, brownies Kuih & Cakes ni ada variety pilihan dan rasa. Huda tak pernah kot jumpa brownies bandung laici, brownies kurma, and know what rasa dia sedap and tasted! 

Brownies yang unik dengan pelbagai rasa  dari Kuih & Cakes - byfarahh.com
Brownies Plain, Plain Blondies, Brownies Date (Kurma), Blondies Bandung Laici. 

See, tempting kan?

Rasa dia pun sedap - sedap tau. 


Yang menariknya, Brownies dari Kuih & Cakes ni, didatangkan dengan pelbagai package dan mengikut budget masing - masing

Oh ye, nak buat hadiah pun boleh ye. 

Menarik. 

Menu dan Price Brownies yang sangat - sangat berbaloi :-

Brownies yang unik dengan pelbagai rasa  dari Kuih & Cakes - byfarahh.com

Brownies yang unik dengan pelbagai rasa  dari Kuih & Cakes - byfarahh.com
Ni package 2 pcs each. 
Serious huda tak sangka, ada package yang sangat berbaloi.

Brownies yang unik dengan pelbagai rasa  dari Kuih & Cakes - byfarahh.com
Ni package 4pcs brownies each. 
Murah dan sangat berbaloi.

Brownies yang unik dengan pelbagai rasa  dari Kuih & Cakes - byfarahh.com

Korang boleh tengok kat sini, ada harga 1tray, 1/2 trau or even 1/4 tray. 

But kalau korang just nak beli paling kurang 2pcs or 4pcs for each, harga pun sangat - sangat berbaloi dan murah. 

Kalau takde idea nak bagi hadiah apa pada member, korang boleh bagi pilihan brownies yang menarik dan sedap ni kat kawan - kawan korang. 

homebakers jb famous, homebakers brownies johor bahru, brownies murah johor bahru, brownies johor bahru,

So amacam? korang minat package yang mana?

More info boleh terus contact owner Kuih & Cakes :-

homebakers jb famous, homebakers brownies johor bahru, brownies murah johor bahru, brownies johor bahru,





You Might Also Like

6 Comments

  1. Banyaknya flavor. Yang warna pink tu rare sebab brownies selalunya brown.

    ReplyDelete
  2. huda dan dessert tak kan boleh dipisahkan 🤪

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha yes bebeh yes, hahaha well ain dah tau huda peminat dessert :P

      Delete
  3. Favourite jugak brownies..Unik unik eh tu.. banyak pakej... rambang mata kitaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kan. samalah aku pun rambang mata

      Delete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.