Selamat Hari Raya | Apa Menu Raya Favourite korang?

May 13, 2021

Assalamualaikum, =D

Alhamdulillah Syawal kembali. Dalam kesempatan ni, huda nak wish Selamat Hari Raya buat pembaca blog =D . 

Take care korang. Jaga SOP. Follow SOP yang telah ditetapkan.

Buat masa ni PKP, so tak boleh nak ziarah menziarahi. Dok rumah je raya. 

Selamat Hari Raya dari byfarahh.com

Apa Menu Ra Favourite korang?
Kalau time raya memang tak sah kalau takde rendang dan kari. 2 menu ini adalah menu wajib kalau dekat rumah keluarga huda. 
All-time Favourite Raya Dishes We All Look Forward to

All-time Favourite Raya Dishes We All Look Forward to
Baca juga article : All-time Favourite Raya Dishes We All Look Forward to by farah

You Might Also Like

6 Comments

  1. Ketupat dan sambal kacang memang wajib..

    ReplyDelete
  2. for raya saya suka lontong.. sebab tak makan rendang.. kena cr option lain..
    mak selalu akan buatkan gulai ayam / sup tulang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap juga tu, sup tulang. Lontoh kuah, makan dengan sambal kacang is nice one.

      Delete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.