" Selamat Tahun Baru 2021| Pageview Blog Farah dah cecah 1 juta - FARAH

Selamat Tahun Baru 2021| Pageview Blog Farah dah cecah 1 juta

by - January 03, 2021

Assalamualaikum, =D

Hai korang. Masih tak terlambat untuk aku wish "Selamat Tahun Baru". Alhamdulillah dah 2021 pun guys. Kejap je masa berlalu. 



Harap tahun 2021 lebih baik dari tahun lepas.

What I can said, tahun lepas banyak mengajar aku, tentang banyak perkara. One of it, more appreciate to people who appreciate you.

Pageview Blog Farah dah cecah 1 Juta
Oh yeah, thankssss kat readers I. 

Sebenarnya lambatlah nak naik 1 juta tu, haha. Bertahun - tahun aku kumpul. Thanks kat kawan - kawan blog share tips blog dengan I. 

Banyak lagi benda I kena study dengan blog. Antaranya SEO dan setting blog. Sebab I tak power lagi bab - bab tu. Masih mencari masa untuk manage byfarahh. 


Current pageview

Alhamdulillah, this is one of aim huda, untuk blog farah ni. Tercapai jua bulan 12,2020. 

Doakan I semakin semangat nak update blog. 

Sempena 2021, Blog Farah berwajah baru.
Sebenarnya memang tiap tahun pun, huda tukar header. Bosanlah header sama je tiap tahun. Dulu masa awal blogging, lagi rajin aku tukar header dan template haha. 

Bila dah tua ni, rasa nak warnai blog dengan look ala simple gitu.

Taraaaaaa, simple sangat kan?
This is new header Blog Farah sempena 2021. 

Kali ni saja nak warnai blog dengan warna turquoise, pink pekat dan pink belacan.
Warna pink mesti ada. 

p/s: sebenarnya aku dapat idea ni, masa aku buat banner 2021 tu. Masa tu terasa, eh why not I buat warna ni as trademark blog aku.

Ok tak new look Blog Farah?

p/s: I tak habis deco lagi blog ni. 

 

You May Also Like

0 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D