" 4 random Youtube Channel Pilihan | Currently huda keep layan Youtube Channel mereka - FARAH

4 random Youtube Channel Pilihan | Currently huda keep layan Youtube Channel mereka

by - January 24, 2021

Assalamualaikum, =D


Hai korang. Dah dua minggu aku alami kesibukan yang teramat sangat. Kesibukan di pejabat, mahupun dirumah. Weekend pun kena fikir pasal kerja. Walaupun jarang sekali ianya berlaku, tapi kekadang tetap rasa jadual tu agak padat ya ampun, guys. 

But ya, we are human. So we manage what we can manage. Jangan sampai push yourself to high limit yang kadang - kadang, you sendiri tak ter-handle. Just do what you can do, and do your best as you can. InsyaAllah, bila you cuba control within you, semua akan smooth. Sibuk macam mana pun, ianya berjalan lancar, dan tak berapa nak stress. At least, you are happy! =D

Walaupun sibuk dengan aktiviti this and that, tapi kadang - kadang aku sempat juga layan Youtube Channel beberapa vlogger, yang tiba - tiba appear dekat Homepage Youtube, mahupun yang aku sendiri buka. 

Ini antara 4 Youtube Channel yang recently aku tengok :-
4 random Youtube Channel Pilihan

1. Alia Azizan

Sedap nama dia, haha. Alia Azizan.

Ok sebenarnya aku tak pernah kenal dengan Channel Alia Azizan ni tau. Tapi ada satu hari tu, Youtube recommend. Kalau Youtube recommend kan ada kat homepage Youtube Channel kita. Mula - mula, aku cuba klik je. Tengok 1 video. Pastu dah dekat sebulan gak, kerja aku follow Alia Azizan. 

So once ada video baru, Youtube recommend than aku klik jela. 

Aku suka dengan Alia Azizan ni, sebab the way dia delivered the message. The confidence she talk. 

Pastu, sebab dia suka makeup, so dia pun review la makeup. 

Aku suka juga tengok the way dia makeup, dan the way dia bebel haha. 

2. Youtube Channel Danish Firds

Ok, this one just recently jelah tengok. Less then one weeklah, if I'm not mistaken. So basically, this guy punya Youtube Channel like normal Youtube Channel. Dia ni adik kepada Faa Firds. Huda follow akak dia lama dah, cuma sangat jarang lah. Pastu tetiba Youtube Channel adik dia pula appear dekat homepage tu kan, so I click dan tengok. 


3. Youtube Channel Drama Sangat
Weh of course guys, this channel semua orang like major suka kot! Sebab nak layan all the drama. Drama yang tak sempat nak follow up, boleh follow up kat sini. Atau korang boleh just terjah TV3 punya Youtube Channel. Kat situ, lagi korang boleh layan all berita atau kind of programme. Ada banyak jugalah programme yang best - best, korang boleh layan. 


4. Youtube Channel Aiman Azlan.
Ini antara Youtube Channel favourite aku, yang aku keep watching semata - mata nak dapat idea untuk motivation. Bagus sangat Channel Youtube Aiman Azlan ni tau korang. 

Korang kena singgah dan follow ok. 

Youtube Channel yang banyak share tentang motivation

Untuk kali ni 4 ni je yang huda share dengan korang. Next will share lain ok. 

So Youtuber mana yang menjadi pilihan korang?









You May Also Like

2 Comments

  1. drama sangat tu selalu tengok sbb nak tengok drama best2 hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah, huda pun. skrg dia ada letak juga yg short movie tu. Best gak layan hehe

      Delete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D