Ada dua juara Gegar Vaganza 2019

December 23, 2019


Assalamualaikum =D

Hi semua.

Ada dua juara Gegar Vaganza  2019. Yes, seperti sedia maklum semalam Astro umumkan Hadi Mirza dengan Naqiu juara. Congrats. Huda yang dok follow dari awal rancangan, bila dah dekat tengah - tengah baru aku rasa aura juara dua orang ni. Memang dua dua ni lawan yang hebat, sampai Astro pun boleh buat keputusan nak bagi dua - dua juara, hahahaha.

Credit picture - Instagram Gegar Vaganza Official

Masa diorang nyanyi lagu ni pun dah nampak dua dua hebat. Sampai fikir lah, sapa memang kan.

But yes finally, rezeki menyebelahi dua dua pihak. Alhamdulillah and congrats guys.

Credit - Instagram Gegar Vaganza Official.

Selain Hadi Mirza and Naqiu, aku minat Jatt Ali, Siti Nurfatima and One Nation Emcee. Semua jadi finalis and yes congrats guys.

Apa pun GV 2019 ni mantap habis and buat aku terhibur.




1 comment:

  1. Tu la... Haritu final tgk gegau vaganza kejap2 je..sbb tgh kje kn.. Tp dua dua nyanyi sedap ..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.