Short Story Hari Sabtu

September 15, 2019

Assalamualaikum, =D

Hi semua, 

Short story hari Sabtu dengan wedding kawan, food hunting and bergambar! 

Its girls, guys.

Bila dah jumpa ramai - ramai, mesti lah ada food hunting dan session untuk bergambar sampai penuh galeri aku dan galeri mereka juga. 

Before bertolak ke Simpang Renggam untuk wedding kawan, so we meet first at JB. 
Go for Sarap (sarapan), then straight away pergi ke Simpang Renggam.

Btw, ni kat Kedai Acheh Adda Height, JB.

Thanks pengantin and family for the jemputan and the food =D

Selamat Pengantin Baru Adham & Faza. 

p/s: Congrats juga buat Leeya dan Suami (sorry pagi tu sempat datang Nikah korang je), tak dapat attend sanding korang kat JB. 

Dah alang - alang dekat Simpang Renggam, so we plan for food hunting dekat Kluang pula. 
Of course Kluang Rail Coffee tu.

But two or three days before, kawan dok google kat mana best nak food hunting and guest what? One of yang dia jumpa is blog http://www.kasihjuju.com. Patut lah masa baca blog tu rasa mcm eh macam kenal je blog ni, bila tengok header, oh blog Kak Juju rupanya. Btw, thanks kak for the info =D 

Lepas dah siap makan, kiteorang g Laman Kreatif Kluang dan bergambar. 

Eh mesti! 

Kenangan bersama kawan - kawan dan dia. 

Thanks guys for yesterday! Really having fun with you guys (Geng Collage, KPM) . And thanks korang belanja hehe

p/s: Semalam I 'cuti' jadi food blogger guys 😛. Thanks to awak and bella amikkan gambar.
Credit picture to two of them ✌.

Ok guys, just simple entry. Thanks singgah blog huda ok =D . Nanti huda update blog lagi. 

6 comments:

  1. bestnya.. akk ari sbtu duk umh je layan cite hindustan.. hehek

    ReplyDelete
  2. suka tgok blog ni. simple like mcm tenang ja nak baca

    ReplyDelete
  3. bestnyaa. gathering dengan kawan2 dan food hunting sesama..

    ReplyDelete
  4. Kalau dah jumpa geng, memang makan aje la kannn, meriah kannn

    ReplyDelete

Powered by Blogger.