Maxican Dinner Buffet - Renaissance Hotel Johor Bahru

September 12, 2019

Assalamualaikum, =D

Hai semua, 

Kali ni BLD Cafe bawakan menu special untuk korang semua tau - Mexican Dinner Buffet. So bagi peminat tegar atau those yang nak rasa makanan ala - ala Mexico ni, korang bolehlah datang dan rasai sendiri keenakan hidangan yang disajikan khas dari Chef yang terlatih. 

La Carne Mechada (Chicken), Birria (Beef Stew), Mexican Zucchini Stuffing, Arroz Rojo (Rice), Tortilla.

Antara menu - menu Mexican Buffet Dinner :-

Arroz Rajo (Rice)

Huda tak tahu how to explain further, but what I can share here the rice is very tasty dan sangat sedap. 

Arroz Rajo boleh di makan begitu sahaja, atau korang boleh mix dengan lauk - lauk yang dihidangkan. Kalau nak mix, huda suggest - kan 3 hidangan seperti di bawah. 

p/s: or you can mix with others too

Birria (Beef Stew).

Mexican Zucchini Stuffing

La Carne Mechada (Chicken)

 This menu sedap sangat. I dont know why I just love the taste! 

Flavour Fajitas Station. 

The main item is above :-
Chicken Sausage, mussel, butter fish, chicken and beef,

You can mix and match, after that give it to the chef then he will cook for you. 

So now you can taste the Flavour Fajitas with Wrap/Tortilla and the sauce. 

Mexican Pizza,
Quesadilla

Crispy Nachos with variety of salsa

Anti Pasto - Counter

Details Mexican Dinner Buffet:-

Promotion is from Early September till 30 September 2019 only. 

6.30pm until 10.00pm
Friday and Saturday

Price :
RM123 nett per adult
RM 61.50 per children and senior citizen.

To booking:-
Call : 07 - 381 3322
Whatsapp: 017 - 7713327
Email : partheeban.sundaramurthy@renaissancehotels.com

Other info:
Malaysia Day Buffet - 16 September
Lunch : RM99 per person
Dinner : RM123 per person

Pandan Sponge and Cream Cake
RM65 nett per KG

Ok guys, sampai di sini je yang sempat huda tulis. Nanti if ada story huda tulis lagi ok. Thanks singgah baca blog huda. 

p/s: sorry ler terkeluar broken english bagai haha ✌.

Good Night guys ✌😅



2 comments:

Powered by Blogger.