Wordless Wednesday : Make up dalam kereta

September 04, 2019


Assalamualaikum, =D

Hye, 

Aku tak tahulah kenapa boleh terlupa event hari ni weh, nasib baik ada kak sun yang ingatkan dalam group. Balik tu terus berdezuppp jugalah aku gerak dari Office ke arah Bandar JB. Event pula kat bandar. 

Thanks kak sun ingatkan dalam group ✌. 

Mujurlah ada makeup yang saja aku prepare kot ada emergency, so pakai jela makeup paling nipis. Memadai lah tu.


Dari zaman study memang dok letak cermin dalam kereta, senang kalau ada apa - apa, hehe ✌.


Aku jarang sangat makeup kat kereta, so semalam memang terpaksa untuk berbuat demikian. 

Jadi tips, prepare walaupun bedak dan lipstick dalam bag korang. Kalau dah apa - apa senang. Betul tak?



7 comments:

  1. hehe...cuba bagitau akak perempuan mana yang tak bersolek dalam kereta?

    ReplyDelete
  2. dlm handbag mmg wajib ade lipstik, bedak n mekap remover.. sng kalo ade pape hal blh touch up skit.. hihi

    ReplyDelete
  3. ye, biasanya memang sentiasa bawak barang mekap dalam beg kalo keluar..berat pun berat lah..asalkan boleh touch up bila perlu..haha

    ReplyDelete
  4. uyul naseb baik sempat balik rumah, mandi dan tukar baju.

    ReplyDelete
  5. Hahahaha makeup dalam kereta janji okay, jangan kang lipstik tonyoh dalam hidung plak hahahaha

    ReplyDelete
  6. An extreme sport for woman; makeup dalam kereta xD

    ReplyDelete

Powered by Blogger.