Wordless Wednesday : Surat Cinta

September 25, 2019


Assalamualaikum, =D

Hai semua, 

Siapa tak cair kalau dapat surat cinta. Baca confirm peh rasa padu ayat dia, siap boleh buat kita rasa motivated lagi. 

1. Love Letter dari AA - Aida Azlin. 

Korang kenal Aida Azlin? She is Singaporean yang suka buat video - video more to Islamic and motivation. 

Even I love to watch her video, sampai subscribe love letter dia kot. So setiap hari Selasa mesti dapat love letter dari Aida Azlin. 

Ada sempat baca dan ada yang ter-miss nak baca. 

2. Dari Kak Chenta. 

This one dulu aku selalu tertengok si Tita Haris dok post dekat ig story dia, aku tak tahulah kenapa masa tu rasa nak stalk stalk sampai jumpa instagram orang yang dok whatsapp surat chenta ni. 

Bila jumpa aku subscribe by whatsapp. 

Here is Surat Chenta yang bagi motivation dekat kita. 

Surat Cinta lain?
Sekarang mana main dah surat cinta, dok dm dengan whatsapp je. 
Eh.

Oklah korang sampai sini je yang huda boleh share. InsyaAllah nanti huda share lagi ek. 

Thanks support, singgah dan baca byfarahh.com



17 comments:

  1. Seronoknya setiap hari boleh dapat sura henta macam ini..
    sangat memotivasikan..

    ReplyDelete
  2. wah bgos la.. blh bg semangat kat diri sndiri..

    zmn sklh dlu sllu bg surat cnta.. skrg nan hado dh.. hahaha

    ReplyDelete
  3. Wowww kemainnn, tu bukan surat laaa, tu hantaran online hahahahaha kalau surat kena ada setem hehehe

    ReplyDelete
  4. saya pun minat aida azlin nie. selalu duk tgk video nak fb. her video is so inspiring!

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum farah...wah !! dpt surat cinta yer...kalau mama dulu2 mmg happy kalau dpt surat cinta ni...hahahhaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummusalam,
      Surat cinta yg positive ma haha.

      Delete
  6. Surat cinta dapat dulu2 sebelum zaman handphone hahaahah. Tapi sekarang surat cinta arus baru. Follow juga AA tapi tak subscribe love letter dia. Huhu

    ReplyDelete
  7. Suka sangat baca Love Letter AA tu, kenal AA pun melalui ig story farah tak silap.
    Yang SuratChenta tu macam best je. Buat la dekat Telegram.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia more kepada email, ig and others. Telegram mcm tak nmpk pula, tp tak tau la ek

      Delete
  8. Samaaaaa. dpt jugak love letter dri kak azlin hehe. Best baca. positive dia mashaAllah jelesssss

    ReplyDelete
  9. oh lupa pulak wassap skang da bole subscribe macam telegram channel kan...nak subscribe jugak lerr surat chenta tu!

    ReplyDelete

Powered by Blogger.