Lip creme local pertama yang huda suka

Assalamualaikum

Hai korang. Surpising ada satu lip cream local dari one of founder dekat Malaysia ni yang buat huda tersuka. Maybe texture dia kot. Before ada beberapa lipstic local yang huda try juga, tapi tak kena dengan jiwa sangat. But this seriously huda suka.

Suka sebab maybe texture dia, warna dia. Lepas tu dia tahan lama juga. But bila makan, if jenis suka apply gincu kena apply balik la. Bab harga huda rasa dia reasonable kot. 


I mean this Sofwanah Cosmetic.
Eye brows, dan lip creme by Sofwanah Cosmetic.

Me trying Luna.
This Luna colour too natural untuk huda. Sebab macam setona, dan macam tak pakai apa - apa lipstick/lip creme.

This shade I loveeeeee so much!
Colour dia cantik.
Huda suka pink pekat. Cause banyak colour I try pun, I think I need a lipstick with shade true pink haha.

Merah, memang out for me.

Ok this I try both. Bloom + luna. Maigod the colour pun cantik tau.

Lepas tu tak ada sensitive. Tak kering. Dah nama actually dia lip creme. So memang tak perlu nak pakai lip ice as based before huda pakai lipstick.

Serious huda suka dengan jenama Sofwanah ni. So this is first local brand yang I really suka dia punya product tau. 

Personally huda memang akan beli and repeat lagi nanti. 

Sofwanah Cosmetic ni best tau bila pakai. I recommend kat you guys .

The info as below:-
6 shade for Semi Matte Suede (lip cream )
- Nova
- Autumn
- Bloom
- Twilight
- Luna
- Sahara

4 shade Mesmerize Brows
- Caramel
- Mocha
- Hazel
- coffee

For more info can visit @sofwanahcosmetics 

2 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.