Kapal Terbang dekat Kempas Lama bakal jadi hotel

Assalamualaikum =D

Hai korang. Saja nak cerita, dengarnya dekat Johor Bahru ni bakal ada hotel Kapal Terbang? Betul ke? 

Hotel Kapal Terbang
Kebetulan lalu hari tu nampak.

Hotel Kapl Terbang
Dari jauh, ternampak this view.

Then teringat, ada baca satu posting ni yang akan ada hotel Kapal Terbang area JB.
Dengarnya akan officially di buka pada tahun 2023. Cumanya tak tau lagi bulan berapa.

Hotel Kapl Terbang area Johor Bahru
1975 Avenue & Hotel Tiong Nam.

Hotel ini merupakan antara salah sebuah anak syarikat Tiong Nam.

Berikut merupakan antara gambaran hotel 1975 Avenue & Hotel Tiong Nam.

Hotel Kapl Terbang area Johor Bahru

Hotel Kapal Terbang area Johor Bahru

Hotel Kapal Terbang area Johor Bahru

Hotel Kapal Terbang area Johor Bahru

Hotel Kapal Terbang area Johor Bahru

Luas kawasan hotel ialah 19000 sqm.
Dan akan ada sebanyak 38 bilik.

Ianya masih belum dibuka.
So sama - sama kita nantikan pada tahun 2023.

Alamat :-
Dekat Area Kempas Lama, Johor.
Berhadapan dengan Kedai RM2, Kempas Lama, Johor.

For more info - boleh visit page ini







1 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

  1. Wahhhh.... Menarik ni! Bila dah siap pasti ramai teruja dan nak rasa menginap kat sini... Best3x

    ReplyDelete

Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.