Teringin nak mengopi lepas habis kuarantin covid19

Assalamualaikum =D

Hai korang. Bila dah ok sikit jer, terus berniat nak reward diri selepas kuarantin. Ala poyo! Haha. Tapi entahlah, dia macam spontan rasa nak minum kopi lepas kuarantin.

Time to mengopi
Dijadikan cerita, hari tu kebetulan ada area situ. Jadi singgah la cafe Se’dos ni.

Order vanilla latte.
Sedap.

Huda jadi suka pada latte since huda pernah ternampak YouTuber Hazim Hamdan asyik dok pekena coffee. Aku rasa dia memang coffee addicted kot. Itu hak dia lah. Kan setiap orang, dia ada dia punya cita rasa.

So since huda minum latte hari tu dengan member, huda jadi suka. Kira ni kali kedua huda pekena latte.

Serious sedap.

Selain mocha, kini latte jadi pilihan once terasa nak minum kopi.

Huda pula jenis, terasa nak minum coffee bila dah habis fasa hectic, haha. Dia memang ada time sendiri, yang tiba- tiba nak pekena coffee.

Bukan coffee je, kadang ada je time time yang nak this and that. Tapi jarang lah. Sebab kalau selalu tu rasa bosan. Jadi huda choose untuk try this and that, time terasa nak makan or minum something yang sedap as reward diri hehe.

Huda pernah google, kenapa tiba - tiba kita terasa nak minum coffee. Bila huda google, memang ada masa badan kita akan terasa untuk minum coffee. 

Korang rasa benda ni normal ke atau macam mana?

4 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

  1. Akak minum kopi hari2, tu yg bancuh sendiri la.. kalau kafe, setiap weekend gian nak minum, hehe.

    ReplyDelete
  2. Sedapnyaa kopi, Sis dah dua puluh hari stop kopi huhuhu.. gigil dah hilang, gian je tak hilang hahahahaha

    ReplyDelete
  3. Normal kot. Akak pun selalu gitu. Anyway ada selera makan tu bagus. Tandanya kita sihat

    ReplyDelete
  4. sedapnyaaa.. busyra suka sngt latte… kalau ke cafe memana msti akan order caramel latte!

    ReplyDelete

Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.