Random Entry - Cari balik mood blogging lepas hampir sebulan tak blogging

Assalamualaikum =D

Hai korang. Ya Allah serious talk, ‘tempoh’ nak update blog tu macam dah pergi ke mana aku tak tahu. Memandangkan esok cuti merdeka, so here aku saja duduk depan ipad, dengar lagu, cari point apa yang patut dan tulis blog. Dimulakan dengan entry cari balik mood blogging, lepas hampir sebulan tak writing. Rindu! Gila tak rindu. 

Inilah kami para blogger. Kalau ada masa free mesti tulis blog.

Mencari mood menulis blog katanya.

Sabtu dan Ahad yang lepas dok syok marathon drama ni guys.
Best, Ya Allah.

Hahaha thanks dekat kawan office yang suggest drama ni.
Lama juga tak layan drama korea.
Apa lagi marathon beb!

Drama korea, drama melayu, semua kalau boleh aku nak follow up. Itu jela kadang rasa penghiburkan.

Bak kata orang, “kadag bukanlah orang yang buat kita happy. Benda - benda ginilah yang buat kita happy,” - kesimpulannya cari lah benda yang boleh happykan korang. 

Walaupun ada rasa exhausted bulan ni, tapi itulah kita manusia.benda kena buat,tu buat. Tanggungjawab. Benda kena fikir tu, fikir. Tapi jangan stress sangat, carilah hobi korang dan biarkan diri ‘bermanja’ dengan hobi, atau self reward diri dengan layan hobi korang.

Disebabkan agak exhausted bulan 8 ni, aku asyik terasa nak minum kopi je guys. Jadi aku belilah mocha, latte and repeat. Bulan 8 ni, aku macam addicted dengan coffee. Ya Allah, bawa mengucap huda. Terkejut badan aku sebenarnya bila bulan 8,tetiba aku addicted dengan coffee. Sebelum ni,mana ada beb!

Oh ye, memandangkan Zus Coffee ada buat promo Bulan Kemerdekaan ni, dekat tagline ikat tepi. So aku pun beli. Kirim kawan office. 

Kalau korang nak beli, boleh beli.last esok 31 august 2022 rasanya guys.





4 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

  1. sama la kita busyra pun kena cri mood dlu.. haha.. malas betul nk update blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan. Nak menulismestikena cari mood, kalau tak, tak jadi apa entry hehheehe

      Delete
  2. Wahh... baru teringat, akak kalo penat mesti nak cari air manis je..

    ReplyDelete

Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.