Korang dah rasa tartlerts dari cakes by fash

Assalamualaikum, =D

Huda antara peminat tartlerts since huda kenal dengan cakes by fash. Start suka saat first time rasa cake cakes by fash. Now huda boleh cakap, I fall in love dengan tartlerts dari cakes by fash pula.

Korang dah rasa tartlerts dari cakes by fash? 

Serious weh sedap.

Favourite aku, tartlerts biscoff, berry, and currently peach.

Why so shedap, (love teruk!). 

Korang dah rasa tartlerts dari cakesbyfash?
Nampak tu, melting bukan?

Dia punya based pun sedap korang. Cream cheese dia pun sedap. Ya Allah, pokoknyaaaaa semua sedap sih!

Huda jenis, akan review benda yang huda suka.
So this is my personal review, hehe.

Korang dah rasa tartlerts dari cakesbyfash?
Oh ye, Tartlerts Manggo pun sedap juga.

Ya Allah, melting sungguh lah tengok tartlets biscoff tuh!
Aku habiskan sorang pun takpe.

So kalau korang dok area JB, nak beli. Korang boleh singgah kedai cakes by fash je sekarang dekat area Nong Chik. Available every day. 

Serious weh, sekali korang beli. Korang akan repeat.

Memang puas hati, dan berbaloi.

Since hari tu, singgah cafe cakes by fash so ni antara menu cakes by fash yang ada, (tapi tengok juga, kadang ada menu baru. Dalam gambar kat entry tu tak semestinya sama setiap gari. Kecuali tartlerts)

Cakesbyfash
Korang kena selalu lah tengok IG cakes by fash tau. Diorang selalu update info situ. Kalau ada menu baru dekat cakes by fash diorang update, kalau ada apa - apa dia memang akan update untuk followers dia tau.

Family huda pun, kalau ada birthday ke apa, kiteorang memang order dengan fash.
Family huda, kureng sikit bab dessert. Tapi kalau makan dessert yang fash buat, cepat habis haha. Terutamanya tarlerts.

9 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

  1. Dari gambar tu je dah nampak sedap, so memang wajib cuba la nanti

    ReplyDelete
  2. Sis ni orangnya tak berapa gemar dessert, tapi tengok pada rasa bukan pada rupa hahahaha.. nanti nak try jugalah, sebab yang ni memang sedap...

    ReplyDelete
  3. Banyak kali aku tengok ko order.. teringin la pulak tartless tu... nak tahu gak apa bezanya ngan tart cheese biasa tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe, jangan kantoikan nona hahaha :P
      Kekadang je nona. Treat diri sendiri, kihkihkih.
      Kalau aku tak order, kekadang family aku order. Sedap weh. Sebab tu, kiteorang repeat

      Delete
  4. aaaa... cannot la yg biscoff tuuu.. terliur dh ni

    ReplyDelete

Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.