Korang dah rasa tartlerts dari cakesbyfash?

July 26, 2021

Assalamualaikum, =D

Hai korang. Bila cakap pasal dessert, huda antara yang suka dengan dessert sekarang. Paling huda suka actually brownies, atau cake coklat. Tapi since first time rasa cake, cupcake, or even tarlerts. Now huda boleh cakap, I fall in love dengan tartlerts dari cakesbyfash.

Korang dah rasa tartlerts dari cakesbyfash? 

Serious weh sedap.

Favourite aku, tartlerts biscoff, berry, and currently peach.

Why so shedap, (love teruk!). 

Korang dah rasa tartlerts dari cakesbyfash?
Nampak tu, melting bukan?

Dia punya based pun sedap korang. Cream cheese dia pun sedap. Ya Allah, pokoknyaaaaa semua sedap sih!

Huda jenis, akan review benda yang huda suka.
So this is my personal review, hehe.

Korang dah rasa tartlerts dari cakesbyfash?
Oh ye, Tartlerts Manggo pun sedap juga.

Ya Allah, melting sungguh lah tengok tartlets biscoff tuh!
Aku habiskan sorang pun takpe.

So kalau korang dok area JB, nak order. Korang boleh singgah IG dan whatsapp admin cakesbyfash tau. 

Serious weh, sekali korang order. Korang repeat dua tiga kali. Atau berapa kali korang nak repeat, pun boleh.

Memang puas hati, dan berbaloi.

Cakesbyfash
Since kenal dulu dengan owner cakesbyfash, sekarang terus terus order je kat dia, kalau terasa nak cake or dessert.

Family huda pun, kalau ada birthday ke apa, kiteorang memang order dengan fash.
Family huda, kureng sikit bab dessert. Tapi kalau makan dessert yang fash buat, cepat habis haha. Terutamanya tarlerts.

You Might Also Like

9 Comments

  1. Dari gambar tu je dah nampak sedap, so memang wajib cuba la nanti

    ReplyDelete
  2. Sis ni orangnya tak berapa gemar dessert, tapi tengok pada rasa bukan pada rupa hahahaha.. nanti nak try jugalah, sebab yang ni memang sedap...

    ReplyDelete
  3. Banyak kali aku tengok ko order.. teringin la pulak tartless tu... nak tahu gak apa bezanya ngan tart cheese biasa tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe, jangan kantoikan nona hahaha :P
      Kekadang je nona. Treat diri sendiri, kihkihkih.
      Kalau aku tak order, kekadang family aku order. Sedap weh. Sebab tu, kiteorang repeat

      Delete
  4. aaaa... cannot la yg biscoff tuuu.. terliur dh ni

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.