Pageview aku ni macam blog baru nak cari pembaca

Assalamualaikum,

Pageview sangat - sangat rendah. Macam tak ada mood nak blogging dah. Blog ni, seolah - olah macam blog baru. Di mana Pageview aku ni macam blog baru nak cari pembaca.

Sedih.
Tapi kena jugalah 'gagah'kan diri validate benda yang error dekat Google Search Console tu.

Ni dah masuk 2 kali kot aku fix.

Sepanjang blogging, tak pernah ada issue macam ini. Kira ni fasa paling teruk la ada system isu macam ni. (Nangis tepi bucu katil).
Takpe kita tunggu je, Google Validate kita punya link.
Baru je fix lagi 11 link entry.

Stay strong huda =D

Thanks ain, didi, and sis lin for the tips.
Will keep editing what error dekat blog ni =D
Pageview aku ni macam blog baru nak cari pembaca Pageview aku ni macam blog baru nak cari pembaca Reviewed by Farah on September 19, 2021 Rating: 5

11 comments:

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Powered by Blogger.