#diaryblog - Hampir sebulan edit blog, nak siap juga akhirnya

Assalamualaikum, =D

Cerita edit blog tak habis lagi guys. Biasalah, huda kan mana reti 'diam'. Tangan tu gatal je, nak godeh sana sini. Sudahnya habis coding terdelete, terpaksa tukar template

Dalam masa sebulan ni, 3 atau 4 kali kot huda tukar template. 

Tak tahulah, rasa ada je mata tak kena. Itulah, siapa suruh godeh lepas tu, coding rosak. 



header pun simple je kita buat. 

Untuk kesekian kalinya, nama Farah, telah ditukar kepada Farahh. 
Supaya sama dengan domain kita. 

Hampir sebulan juga huda edit blog, nak siap juga akhirnya. 

Iyelah, huda jenis kalau ada masa je buka laptop. Edit blog. Update entry. 

70% kot hampir siap. Sedapkan hati sendiri, bagi percentage haha. Padahal rasa ada lagi benda kena edit tu. Tapi so far, huda berpuas hati.

Kalau ada nak re - arrange atau edit blog, kita continue next weekend pula!

Sekian cerita weekend huda. 

#diaryblog - Hampir sebulan edit blog, nak siap juga akhirnya #diaryblog - Hampir sebulan edit blog, nak siap juga akhirnya Reviewed by Farah on June 27, 2021 Rating: 5

6 comments:

  1. Lepas ni boleh buka perkhidmatan pada blogger lain, hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe InsyaAllah. Tapi kita takut nak ambil upah edit blog orang,

      Delete
  2. pandai godek2 blog best blh edit sndiri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pandai sikit - sikit je, belajar pun dari tutorial blogger lain share hehe

      Delete
  3. Letihhh kannn nak edit blog ni sebetulnya, nak hadap coding code tuuu sakit bijik mata hahaha, tapi demi kepuasan hati, terpaksa lah edit jugak >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. 100% betul haha. Untuk kepuasan diri, memang sanggup hehe.

      Delete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Powered by Blogger.