" Pengalaman pertama jadi agent Daging Harimau Menangis JB - FARAH

Pengalaman pertama jadi agent Daging Harimau Menangis JB

by - May 02, 2021

Assalamualaikum =D

Hai korang. Sebenarnya kan, aku sendiri tak sangka yang sekarang ni aku dah jual Daging Harimau Menangis tau. Based aku jual, kat area JB je pun. But ya Alhamdulillah, tak sampai sebulan sales kira memberangsangkan juga lah. 

Alhamdulillah. 

Best rupanya meniaga ni, walaupun baru sebulan. 

Hany Thai Kitchen Area JB

Effort tau, ambil gambar, buat video memasak. 
Best.

Mujur ler ada skill sikit - sikit, hehe. 

Dan tengok video orang photoshoot dekat rumah. Thanks korang buat video tutorial.

Nak order Hany Thai Kitchen Area JB
Personally, huda memang suka daging tu di grill garing. 

Honestly, Daging Harimau Menangis ni sedap. Lembut. Tak manis. Kalau cicah dengan sos dia tu lagi sedap MasyaAllah. 

Nak order Hany Thai Kitchen Area JB

Alhamdulillah. Done restock 30/4/2021 hari tu. 
Ni batch yang ke 4 huda restock. 

Thanks sangat dekat customer yang support small business huda ni tau.

Jika ada yang berminat nak beli, bolehlah singgah dan order dekat Instagram - byfarahh.biz

Macam mana boleh nak start meniaga?
Ramai yang tanya, dm kat instagram. 

Betul ke jual Daging Harimau Menangis? Bukan korang je tak percaya, huda pun sampai sekarang tanya diri sendiri, eh aku meniaga ke? hahaha. 

Alhamdulillah. Huda tolong abang dengan akak ipar huda meniaga kat JB ni guys. Commision meniaga pun ada dapat. 

Jemput support kami tau. 

Nak Order Hany Thai Kitchen Area JB
Sebenarnya dah lama sangat nak cipta kedai online byfarahh.biz ni tau.

Finally tercapai. Thanks juga kat Abg and Akak Ipar yang make an offer memula =D

Nak Order Hany Thai Kitchen Area Melaka

Ni lah kedai online akak ipar kita tu. 
Kalau korang area Melaka, bolehlah singgah beli kat sini. 

Yang JB nak beli kat akak ipar pun boleh, nanti akak ipar pass kat kami kat JB haha. 

Sekian Team FF =D

You May Also Like

0 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D