Blog Rank 2923 (Alexa Malaysia Rank), Total Pageview 1082085

May 02, 2021

Assalamualaikum, =D

Hai korang. Alhamdulillah, walaupun dah lama blogging dan bertahun dah dok keep update blog tapi masih belajar skill - skill blogging. 

Thanks senior ajar huda skills blogging =D

Dulu saja - saja je, tapi sekarang bila blog farah semakin ada 'opportunity', huda kenalah dok keep update blog. Doakan blog huda semakin ada idea nak update blog guys.

Jujur cakap, bila kita full time kerja ni kekadang idea tu lari jauh nau. But ya still Alhamdulillah kekadang ada juga idea nak update blog tu. 

Rank Alexa byfarahh

Raking Alexa byfarahh.com

World Rank : 406,105
MY Rank (Malaysia) : 2,923

Total pageview byfarahh
Pageview terkini 1082085

Thank you pembaca blog byfarahh.

p/s: InsyaAllah, hope one day blog ni makin improve kelak =D

Nantikan ok huda nak buat giveaway. Lepas raya, InsyaAllah. 
Siapa bertuah, dialah pemenangnya. 

Alhamdulillah, dulu berangan je menulis. Sekadar fikir, minat menulis. Tapi sekarang dah dapat reward dari google. Thanks =D

You Might Also Like

3 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.