Selain kedai buku, huda suka pergi Pameran Buku - Big BadWolf

April 11, 2021

Assalamualaikum =D

Hai korang. Sabtu lepas ada event SDS, then singgahlah sekali pameran buku Big Bad Wolf yang bertempat di Aeon Dato Onn, Johor Bahru. Huda ni, bila dengar nama event buku je huda meloncat - loncat nak pergi. Tak tahu kenapa suka beli buku. Baca tak juga, hahaha. 

Sejak dah tua ni, tak suka beli buku novel sangat. Kalau terasa nak beli novel, then baru huda beli. 

Hari tu pun beli buku motivation, buku latihan adik, dan buku anak sedara. 

Kalau korang nak tahu, dekat Pameran Big Bad Wolf ni salah satu tarikan dia buku budak - budak murah sangat - sangat. Iyelah, kalau nak dibanding dengan kedai memang mahal. Dekat Big Bad Wolf lah, ibu bapa dapat borang buku anak - anak. Sebab harga memang super duper murah gila!

Pameran Buku Big BadWolf 2021

Pameran Buku Big BadWolf 2021

Pameran Buku Big BadWolf 2021
Kak Sunah dan Farah mencari buku untuk anak sedara memasing, haha.

Aku pun kemahen dok beli buku anak sedara seorang itu. 

Pameran Buku Big BadWolf 2021


Pameran Buku Big BadWolf 2021

Pameran Buku Big BadWolf 2021

Kalau tak dapat beli secara physical, pergi pameran. Korang boleh beli online dekat Laman Web Rasmi Big BadWolf Malaysia :-

Layari Laman Web Rasmi BBW Malaysia - Beli Online buku BBW.

Pameran dan belian online sempena Pameran BBW di JB
 sah sehingga 9 April hingga 12 April 2021.

Pameran Buku Big BadWolf 2021

Pameran Buku Big BadWolf 2021

Pameran Buku Big BadWolf 2021

Pameran Buku Big BadWolf 2021

Pameran Buku Big BadWolf 2021

Pameran Buku Big BadWolf 2021

Pameran Buku Big BadWolf 2021

Pameran Buku Big BadWolf 2021

More info :

You Might Also Like

0 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.