" Wordless Wednesday: Dah December 2020, tapi still kena stay safe ye - FARAH

Wordless Wednesday: Dah December 2020, tapi still kena stay safe ye

by - December 02, 2020

Assalamualaikum, =D

Kita masih belum menang. Kita masih perlu lawan COVID19. Anyway guys take care.

Alhamdulillah dah masuk bulan December 2020, tapi kena stay safe ye guys. 


Ke mana sahaja korang pergi, jangan lupa pakai mask dan bawa hand sanitizer. Jaga jarak, follow SOP. 

Take care guys, #kitajagakita



You May Also Like

6 Comments

  1. Cantikk bawal Huda.. stay safe yaa..

    ReplyDelete
  2. Apa nak buat. Tak terasa 2020 menghampiri penghujung. Banyak hari dilalui dengan berkurung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe itulah, kejap je dah akhir 2020. Lagi berapa hari je nak tahun depan hehe

      Delete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D