Wordless Wednesday : Sebab kenapa suka beli barang dekat Watson



Assalamualaikum, =D

Wordless Wednesday : Sebab kenapa suka beli barang dekat Watson | Watson merupakan sebuah fizikal store yang terdapat banyak barangan keperluan asas. Dari barangan mandian, penjagaan muka, beauty section, healtcare, makanan sihat, barangan kesihatan rambut, dan banyak lagi ada dekat Watson. Sebab tu, kalau  singgah Watson, tak boleh kejap. Semua ada. Nak apa je ada. That is why, huda suka pergi Watson if nak 'topup' barang keperluan yang dah habis.

Watson ni, kira “bahaya” juga, kalau duduk lama - lama kat situ, haha. Iyelah, mana tidaknya dari nak beli 1 barang, jadi 3 barang kang. Tak bahaya ke tu? Kalau ada sales, lagi seronok siap ada istilah “terbeli, atau “ter-grab” ✌🏻.

Barang yang dibeli di Watson
Contohnya hari ni plan nak beli barang keperluan such conditioner, and sabun mandi tu. Tapi ter beli lotion la apa lah, nampakkan tergoda dengan promotion. 

Jangan tanya why ter - double beli semua benda. Itu stock. Ramai kat rumah. Awal bulan gaji kan, kita top up mana takde. Semua keperluan. 

Korang macam huda juga ke? Pergi Watson konon nak beli satu, atau dua barang. Kejap lagi keluar watson, ehhhh ehhhh... terbanyak pula, beli.

7 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

  1. ini biasa. kita pun. konon kata nak beli satu barang. sekali keluar dua tiga barang huhu

    ReplyDelete
  2. hahaha kemain banyak ek beranak-pinak barang ko tu....

    ReplyDelete
  3. kadang tu amik barang yg memang nak beli tapi time bayar, cashier pula pujuk tambah barang..aishh ♕Tiara Sapphire♕

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye betul. Tp selalu kita tak layan cashier tu tau. Hari tu je smpai terbeli pewangi utk bilik hahahahaha

      Delete
  4. Lemah kaki masuk Watson hahaha. Berjam dibuatnya sebab mcm2 ada. Belum lagi cashier bukak offer.

    ReplyDelete

Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.