Wordless Wednesday : Kalau pergi Watson tak boleh beli 1 barang je

by - August 05, 2020



Assalamualaikum, =D

Wordless Wednesday : Kalau pergi Watson tak boleh beli 1 barang je | Watson adalah salah satu fizikal store yang aku selalu singgah if nak 'topup' barang keperluan yang dah habis. Tapi serious weh, kalau pergi Watson fikir nak beli 1 barang je tau. Tapi ter beli banyak pula. Alahai, itu pun di limitkan jugalah. Fikir mana keperluan je. 

Pula tu time - time PKP ni, Watson or even mana - mana fizikal drug store, atau shopping mall pun ada je buat promotion guys. Aku paling kalah kalau promo dekat Watson, makin seronok lah capai itu dan ini, haha. 

Contohnya hari ni plan nak beli barang keperluan such conditioner and sabun mandi tu. Tapi ter beli lotion la apa lah, nampakkan tergoda dengan promotion. 

Jangan tanya why ter double beli semua benda. Itu stock. Ramai kat rumah. Awal bulan gaji kan, jadi  Pula tu, itu semua keperluan. 

Korang macam huda juga ke? Pergi Watson konon nak beli satu, dua barang. Kejap lagi keluar watson, ehhhh ehhhh...

You May Also Like

7 Comments

  1. ini biasa. kita pun. konon kata nak beli satu barang. sekali keluar dua tiga barang huhu

    ReplyDelete
  2. hahaha kemain banyak ek beranak-pinak barang ko tu....

    ReplyDelete
  3. kadang tu amik barang yg memang nak beli tapi time bayar, cashier pula pujuk tambah barang..aishh ♕Tiara Sapphire♕

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye betul. Tp selalu kita tak layan cashier tu tau. Hari tu je smpai terbeli pewangi utk bilik hahahahaha

      Delete
  4. Lemah kaki masuk Watson hahaha. Berjam dibuatnya sebab mcm2 ada. Belum lagi cashier bukak offer.

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D