Jangan pelik dengan sprinkle kelabu tu - French Creme Brulee Family Mart

by - July 21, 2020



Assalamualaikum, =D

Jangan pelik dengan sprinkle kelabu tu - French Creme Brulee Family Mart | Ye, jangan pelik dengan taburan sprinkle warna kelabu tu ye guys. Huda first time beli pun pelik, siap tanya betul ke ni French Creme Brulee tu? Orang tu kata, ye dek. 

Member office pun at first macam pelik eh kata French Creme Brulee, kenapa warna kelabu. Dah ketawa berdekak masing - masing, hahaha. Bak kata member, nasib baik betul sedap. 

korang perasan tak yang warna kelabu dekat ice cream dalam cup tu? Itulah Sprinkle - nya guys. 
Korang kena tunggu beberapa minit, barulah warna dia jadi cantik macam ice cream cone tu. 

Dia macam, taraaaaaaa magic guys sprinkle dia dah bertukar kepada warna keemasan macam tu. 
Rasa dia pun sedap!

Thanks kawan belanja kiteorang =D

nampak tu, makin lama dia makin cantik colour dia. 

sedap guys, sis siap repeat beli untuk family lagi. 

Tunggu apa lagi? Branch Family Mart pun dah ada dikebanyakan Negeri. Ok jom dapatkan segera. 
Korang kena cuba tau! =D

Oh lupa nak share harga :
Cone - RM3.90
Cup - RM4.90

Thanks baca entry ringkas kita. Ok good night guys. 

Sekian update blog nak ambil mood WFH ni, ok bye nak sambung report. Doakan kami dapat present dengan baik, gitu.....

You May Also Like

9 Comments

  1. eiiii dapnyaa. kita nak try, tak sempat try lagi.

    ReplyDelete
  2. Kemanisan Sis ko nengoknya hahahaha.. nasib le Sis ko ni tak berapa gemar aiskrim gini..

    ReplyDelete
  3. aduuu sedap sangat ni..rasa nak pergi beli hahahhaha

    ReplyDelete
  4. Wowww main magik2 plak aiskrim ye

    ReplyDelete
  5. nak cuba tapi family mart dekat ngn rumah ni da sminggu mesin dia x elok..
    sabar jela hehe..

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D