Wordless Wednesday - Penting ke amik gambar sebelum makan?

by - July 29, 2020



Assalamualaikum, =D

Sekarang trend ambil makanan dulu, baru makan ke? | Trend to those who practice. 

For me, boleh je nak ambil gambar makanan before makan. Tak salah pun. 

Cumanya, kena tengok keadaan dulu sebelum ambil gambar. 


Tapi seorang huda, dia suka "share" something yang dia rasa "best" dekat blog dia. So kalau tempat tu sedap, dia akan review. Tapi sejenis huda ni, tengok juga dengan siapa dia keluar, dengan siapa dia makan. 

Lagi - lagi dengan member blog, even keluar hang out pun boleh menjadi tu masing - masing haha. Kalau dapat job review makan, sudah semestinya. Sebab itulah 'tools', kami untuk update blog dan buat review. Kalau takde, tak lengkap entry tanpa gambar. 

Kesimpulannya, ianya terpulang kepada individu tersebut. Kalau huda dah lapar sangat, memang tak pandang kiri kanan, pegang phone pun tak sempat. Baca doa dan makan.

Simple kan? hahhaa

You May Also Like

3 Comments

  1. sometimes untuk sebagai memory je , lagi-lagi if makanan tu tengah trending

    ReplyDelete
  2. eheheh samala suka juga. tapi kalo presentation ok..
    or amek je dlu kalo sedap baru kongsi dgn org lain. tunjuk gmbr org percya sikit
    kalo x nanti igt kita share sembang kosong..

    ReplyDelete
  3. ye, sometimes benda da selalu makan, dah tak heran da nak amek gambarnya..haha

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D