BookXcess is opening at Johor Bahru | Opening promotion from 27 February till 1 March 2020



Assalamualaikum, =D

Hai korang,

BookXcess is opening at Johor Bahru - Korang pernah dengar Big Bad Wolf Book event? Sekali dia buat event, mesti ramai yang singgah dan borong buku kan? Ye, sama macam aku guys. Aku pun seorang yang suka borong buku, sebab harga dia pehhh murah sangat! Collection sudah bertambah. 

Berita baik untuk korang yang suka Big Bad Wolf Book event tu. Kini korang boleh dapatkan pelbagai jenis buku dekat BookXcess pula. Opening Promotion pun ada guys. Bestkan dengar? Korang boleh dapatkan buku dengan harga RM1 sahaja! Dan ada promotion lain juga.

Image may contain: 1 person, text

Banyak sangat deal yang diorang bagi. Bestnya! Huda pun nak pergi nanti. Sebab dia punya buku ya ampun murah dia. 

Opening Date : 27 February 2020
Promotion Date : 27 February 2020 - 1 March 2020
Open : 10am - 10pm
Location : BookXcess, Sunway Big Box

Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan buku - buku murah sangat ni di Grand Opening BookXcess (Box of knowledge).

More info boleh visit FB Page JDT Blogger yer. 

18 comments:

  1. Assalamualaikum Sis Fara Huda, jemput sertai give away dengan hadiah tunai RM1000 oleh Mamapipie & Friends.



    Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)

    1 x RM200



    Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)

    2 x RM100



    Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)

    14 x RM50



    Penyertaan sangat mudah & tarikh tutup giveaway pada 29 Feb 2020. Klik sini sekarang untuk sertai.

    ReplyDelete
  2. Tak sabar tunggu esok!! Jomm laaaa...eh rasa macam dah komen je pagi tadi hahahaha

    ReplyDelete
  3. siapa taknak kalau harga buku RM1 sebuah! Memang berbaloi lah pergi sana. English novels murah pulak tu

    ReplyDelete
  4. Kaki buki apa lagi tandakan kalendar anda jika berada di Johor nanti ya... dah tak lama lagi ni.

    ReplyDelete
  5. BookXcess ni ari tu buka kat Shah Alam kan? Sekarang buka kat Johor pula? Alaaa best betul lah... agak agak ada chance tak BookXcess sampai ke Sabah? hehehehe.

    ReplyDelete
  6. Kalau hantu buku memang suka sangatlah. Sis belum pernah lagi pergi BBW or pesta buku. Tahun ni nak pergi. Cari buku resepi dan lain2.

    ReplyDelete
  7. yes. bookxcess ni yg bbw tu.
    tu la mcm familiar bunyinya.
    ok la ni. moga terus dibuka di tempat lain.
    melaka, kl.

    ReplyDelete
  8. Yeay! Enjoy BookXcess fellow friends - you’ll definitely enjoy it to the max! And it is today! Woot woot!

    ReplyDelete
  9. oo menarik juga ni mudah bagi orang JB! thanks sharing info ni ya

    ReplyDelete
  10. Best sangat ni.. Mesti banyak pilihan buku.. Kalau dh masuk tempat buku rambang mata haishh.. Hehehe..

    ReplyDelete
  11. Dah lama tak pergi event event buku macam ni. Rindu nak beli buku dan bau buku baru. Hehehehe.

    ReplyDelete
  12. Ala bestnya ada BookXcess kat JB pula. Mesti best borong buku kat sana kan. Kat Seremban bila nak ada?

    ReplyDelete
  13. wah BookXcess ada kat Johor Bharu. so orang-orang johor bharu jangan lepaskan peluang ni.

    ReplyDelete
  14. murahnya buku singgit je. Syoklah orang JB.

    ReplyDelete
  15. Wah Big Bad Wolf Book semakin bertambah koleksi.. kalu buat kat KL, confirm AM org yg pertama nak terjah..

    ReplyDelete
  16. Wahh best lah orang Johor ada pembukaan baru kat sana hehehe kita pergi yang kat area KL jer tapi kita bukan ulat buku heheheh wakakakkaka siapa yang kaki novel best lah...

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Powered by Blogger.