Azam Tahun Baru

January 07, 2020

Assalamualaikum =D

Hye semua,

Azam Tahun Baru. Tapi sebelum tu, welcome to my very very favourite month. Normally tiap kali tiba January, aku akan reward diri aku lebih dari biasa. Tapi tak untuk this year kot, sebab kereta aku dah minta reward untuk di service. Kang kalau tak service, merajuk pula dia. Jadi kasi dia chance lah tahun ni.

Berbalik pada azam tahun baru. Cakap tentang azam tahun baru ni, banyak sebenarnya kalau nak aku list one by one. Tapi satu je aku harap, aku dapat kejar impian dan cita - cita aku one find day, plus with other impian for future. 

Untuk tahun ni beberapa cubaan masih tak berjaya. Dalam hati berbisik, tak apa cuba lagi. 

But still Alhamdulillah, unexpected things happened last year, dan beberapa urusan yang aku rasa sukar, dipermudahkan  one by one.

The smile hidden everything.
But this year wanna be more positive person (perhaps and will try better and better, InsyaAllah)

Kita perlu cari surround yang positive. Apa pun kalau nak orang positive, kita kena jadi positive dulu. Sama juga dengan ayat motivasi, “if kita nak ubah orang, ubah diri kita dulu”. Moga tahun 2020 kita jadi better and more better.

So guys again, nak wish Happy New Year buat semua pembaca blog Farah. Thanks support dan baca blog ni ok.

“Yang baik jadikan pedoman, yang kurang baik jadikan ianya satu pengajaran”. “Everyday is new day”.

Will update another entry later.

1 comment:

Powered by Blogger.