Chipscookies and Salted Caramel by KC.Chipscookies - sedap dan mesti nak try lagi



Assalamualaikum =D

Hi semua, 

Chipcookies and Salted Caramel by KC.Chipscookies - sedap dan mesti nak try lagi. Dengan chips dia yang banyak, dengan rasa dia manis - manis sedap, very my taste sangat. Huda pernah order KC.Chipscookies ni tau, sekali order mesti repeat. Sekali makan, habis je satu balang tu. Lagi pula sambil makan, sambil tengok drama, lagi cepat habis cookies tu. 

size small - 180g 

Chip Cookies didatangi dengan 3 jenis - 2 small size dan 1 big size. Harga - harga Chip Cookies homemade ni murah dan pada huda berbaloi. 

Small Size - 180 g (RM10), 250g (RM15)
Big Size - 50pcs (RM45). 

KC.Chipscookies ada jual product baru pula tu - Salted Caramel. 

Siapa yang minat dengan masakan salted caramel, korang mesti suka Jam Salted Caramel ni tau.

Uiiiiii tengok tu dia punya jam. Sangat megiurkan ye. 

Jam Salted Caramel ni multi purpose ye korang, antaranya korang boleh sapu jam ni dekat roti, korang boleh buat baking dan macam - macam lagi. 

contoh bila buat puding roti, korang boleh buat jam ni as toping. Peh rasa dia mesti terangkat beb. 

Harga pun berbaloi - RM25

So apa tunggu lagi, marilah order cookies dan jam salted caramel ni guys. Untuk order dan maklumat lanjut, korang boleh PM tepi ye. 

Official Instagram KC.Chipscookies. 





11 comments:

  1. Kalau dah rekomen sesap boleh la cuba order nanti untuk Raya tahun depan insyaAllah!

    ReplyDelete
  2. Memang berhantu sungguh ya perisa salted caramel. Sekarang semua benda boleh blend dgn rasa ni. Nak cuba jugalah nanti.

    ReplyDelete
  3. Omg..apa2 yg ada caramel mmg fav sis weiii..aduhhh terlioq pulak tgok. Nanti nak survey lah..mana tahu tersuka terus terbeli

    ReplyDelete
  4. waduh-waduh nampak sebabp pulak biskut tu sapu dgn Salted Caramel. lagi, mesti kuyah-kuah tak henti, tak perasaan kejap je habis he he he

    ReplyDelete
  5. Alahai mcm sedap je biskut ni. Salted caramel jem dia pun nmpk sedap. Teringin pulak nk try.

    ReplyDelete
  6. mesti sedap ni. insyaAllah later boleh cuba especially time raya nanti kan

    ReplyDelete
  7. Uishh . Banyak nye benda manis, potong kaki ni 😅. Tapi teringin la pulak nk try salted caramel tu

    ReplyDelete
  8. Nampak menyelerakan. Nanti boleh beli. Saya suka ada biskut dekat rumah. Kudap-kudap. hehe

    ReplyDelete
  9. ini kalo nampak dek ank bujang Bonda ni mau dia gesa mama beli ni...kesukaan dia ni...lagi2 ada apps...tau2 nanti dia ckp mama byr ehh....tp nampak mmg sedap ni...singgah sini n follow...jemput follow semula di www.bondachanteq.com

    ReplyDelete
  10. Salted caramel tuuuuuu. Nampak mengancam. Dah lama sebenarnya cari. Thanks sharing

    ReplyDelete

Powered by Blogger.