Sentiasa Berada dalam Penampilan Terbaik dengan TOP Liquid Odour Buster


Assalamualaikum, =D

Hi semua, 

Pada 16 November 2019, telah berlangsung Spartan Race Malaysia di Iskandar Puteri, Johor. Dalam perlumbaan tersebut telah berlangsungnya juga perlumbaan Ultra 50km dengan 60 halangan (obstacles), perlumbaan Beast 21km dengan 30 halangan, perlumbaan Super 13km dengan 25 halangan, dan satu perlumbaan 5km ekslusif untuk peserta Sourthen Lion. 

Peserta dari Sourthen Lion yang menyertai Perlumbaan 5km Ekslusif.

Spartan Race bersama Top, ini bermakna TOP Malaysia merupakan penaja utama Spartan Race Malaysia yang berlangsung tempoh hari. Sebut pasal Top, siapa tak kenal dengan jenama Top yang telah menerajui pasaran Malaysia setelah sekian lama. 

Korang pengguna jenama sabun Top? Mungkin jenama terbaru Top ini, TOP Liquid Odour Buster ini mampu membantu korang dalam menyelesaikan masalah bau, yang juga mampu menanggalkan bau yang melekat dibaju korang. 

Kalau korang nak tahu, kajian ini telah terbukti oleh hampir hampir 80% pengguna Top memberi respond bahawa Top Liquid Odour Buster ini. 

Top Liquid Odour Buster

TOP juga penerima Putra Brand Award 2019 Platinum untuk kategori product isi rumah.

Mr Tatsuya Horiuchi - Pengarah Urusan Southern Lion

“Memandangkan gaya hidup sihat semakin popular di Malaysia, pakaian yang digunakan untuk bersenam kian diterima ramai sebagai pakaian kasual atau bekerja. Jadi, penting bagi pengguna mempunyai penyelesaian untuk menjaga pakaian yang versatile seperti ini,” kata Pengurus Pemasaran (Divisyen Penjagaan Fabrik) Southern Lion Sdn. Bhd., Cik Ling Ai Li.

Cik Ling Ai Li - Pengurus Pemasaran (Divisyen Penjagaan Fabrik), menerangkan tentang TOP Liquid Odour Buster kepada pengguna TOP.

TOP Liquid Odour Buster didatangkan dalam pek isian semula 1.8L, botol 2.7kg dan 4.0kg. 

1.8 liter - RM10.40
2.7 liter - RM17.55
4.0 liter - RM24.05

Dapatkan TOP Liquid Odour Buster di pasaran sekarang!


Maklumat lanjut, sila layari laman web http://www.southernlion.com.my,

Facebook - http://www.facebook.com/TOPdetergentMY atau,

Hubungi talian khidmat pelanggan di 1800-88-0133.

Another entry of TOP Malaysia

1 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.