Beratur panjang dekat Subway

October 31, 2019

Assalamualaikum =D

Promotion buy 1 free 1
Subway Seluruh Malaysia 
31/10/2019

Seperti yang sedia maklum melalui laman social media, Subway akan adakan promosi buy 1 free 1. Of course lah semua tak nak ketinggalan untuk beli. Aku kalau Subway ni, sekali sekala memang akan on je, tambah pula tengah ada promotion, memang aku takkan lepaskan peluang. Ceh ayat aku ni ha, hehe.

Makan Subway time lunch pun, kenyang rasa.

So far favourite dishes dekat Subway, Seafood Sensation with Egg. Ok ngam rasa dia, ditambah dengan sos dan sayur pilihan.

Kononnya tadi berangan nak makan kat Subway, tapi once dah habis bayar, tengok orang dok ramai beratur sampai luar. Cancel makan kat Subway, tapau balik office makan. Lagi selesa, hehe. 

Next week pula dengarnya ada Sushi Bonanza. Adehh itu pun lemah dengar oi hehe. Takpe cover cover, simpan hehe.

Ok guys sampai di sini saja yang sempat huda tulis. Thanks singgah baca entry dekat blog huda ye.



1 comment:

Powered by Blogger.