Lunch date with Faradidi

November 22, 2019

Assalamualaikum, =D

Hi, 

Memandangkan cuti ada berbaki lagi beberapa hari, dan ditambah pula dengan cuti ganti yang masih belum dilunaskan, jadi kita plan je amik cuti hari ni. 

Kebetulan nak pergi dentist dekat area bandar, so kita plan je jumpa Faradidi sekali. Last minit plan, nasib baik Farah boleh lunch together. 

Alhamdulillah, finally dapat jumpa Farah.

Lunch date with Farahdidi

Biasalahkan bila dah jumpa member blog, atau lepak together memang akan amik gambar makanan dulu. Orang cakap, zaman sekarang ni camera makan dulu,kan?

Then barulah start makan. Sambil makan, sambil bertukar cerita sampai lupa nak amik gambar sama - sama. 

Nice to meet you Farah. Thanks spend time together, nanti kita lunch date lagi 😄✌.


Actually baru sempat singgah Toppen. Shopping mall yang baru dibuka di Johor Bahru, dan terletak betul - betul sebelah Ikea Tebrau, depannya pula Eaon Tebrau. 

Puas jalan ye bila datang JB sebab tiga shopping mall berdekatan. 

Nak baca more tentang pelancaran Toppen, korang boleh singgah dekat entry Kak Sunah ok > Click sini.

Jalan - jalan nampak cool blog, apa lagi belilah. 

Since pelancaran Hari Harimau oleh Cool Blog Malaysia tempoh hari, huda memang berkali - kali 'fall in love' dengan Black Tiger Premium Milk Tea ni 💕.

Dalam banyak - banyak bubble milk tea, aku suka Cool Blog punya. 
Rasa dia memang kena dengan tekak huda.

Oklah, sampai sini je sempat huda update. Thanks korang singgah dan support blog huda. 

Will update another entry very soon. 

3 comments:

  1. sedapnya chicken shop. makan kek apa tu? macam kek cheese je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes cheese cake awk.

      Blueberry cheesecake dekat Ikea. Sedap rasa dia

      Delete
  2. dah nama geng blogger kan... mesti nakk amek gambo duluu.hahahhhaa

    ReplyDelete

Powered by Blogger.