Korean Drama : Her Private Life

May 16, 2019


Assalamualaikum, =D


Hi semua,

Her Private Life ni antara drama korea yang sedang ditayangkan. Korang boleh tengok dekat channel Korea, tengok dekat astro TvN. Nak tengok online pun boleh (link dekat bawah ye).

Image result for her private life korean drama
Suk Duk mi dan Ryan.

Her Private Life mengisahkan kisah peribadi seorang curator yang bernama Suk Duk Mi. Dia ni minat dekat seorang artis k-pop, Si An. Selain menjadi curator, dia juga menjadi page admin bagi satu group fanpage artis tersebut. 

Image result for her private life korean drama
Suk Duk Mi, dalam private life -nya. 
Reality life dia seorang yang professional, menjadi talented curator. 

So nak tau apa terjadi seterusnya? Kenalah tonton drama ni. 
Sekarang baru episode 11.

Tekan sini untuk tonton online.

p/s: so far huda tengok drama ni best. Ada part happy, sedih, kelakar pun ada. 
So jom ler layan drama ni, hehe ✌. 


4 comments:

  1. Lama tak layan drama Korea ni...kalau rumah Sis ni, ermmm anak-anaklah yang rajin, dah macam kat negera Korea rasanya ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha sis, kalau sekali layan nanti dah terbawa - bawa nak layan cerita lain gak hahaha

      Delete
  2. assalamualaikum farah...menarik juga cerita ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummusalam kak, menarik cerita ni =D

      Delete

Powered by Blogger.