Basic Makeup Class - Ap Makeup Class, Malaysia

May 20, 2019


Assalamualaikum, =D

Hi semua,

Awal bulan 5 hari tu, aku berkesempatan join Basic Makeup Class - Ap Makeup Class dengan kawan baik aku. 

Kenapa aku join?
Sebab kawan baik aku ajak, hahaha. Tak adalah, dah alang - alang dia ajak, mestilah teringin juga nak belajar skill make up yang betul. 

Maklumlah, selama ni belajar dekat Youtube je. Dekat Youtube tengok cara diorang dok buat tutorial makeup. Ha, siap dah ada vlogger yg aku minat dan suka tengok diorang makeup. 

Dengan Ap Makeup Class ni, bukan setakat belajar skill make - up je tau. tapi ada juga belajar cara penjagaan makeup supaya tahan lama, macam mana tak nak make up tu crack, dan sebagainya. 

Team yang join Ap Make Up Class - 5/5/2019
Time ni belajar basic make up, look raya. 

Basic makeup class bersama MUA Ira, yang juga berasal dari Johor. 
Sporting gila MUA Ira ni. 

Yang bestnya, yang join ni semua sporting. Dari umur 17tahun sampai 40++ join Ap Make Up Class ni tau. Yang join ni pula, dari yang just ada basic make up bebiasa, sampailah mereka yang memang dah arif tentang soal makeup ni. 

Team semeja huda yang sangat sporting. 


So kalau korang berkesempatan dan nak join kelas make up, korang boleh layari laman instagram mereka di apmakeupclass (tekan link). 

Harga based on terma dan syarat, haha. Tengoklah berapa harga yang diorang letak. Hari tu masa aku join, harga offer below RM100. Ha, tu terus berdezupp oklah bolehlah join, hehe. 

Oklah, sampai sini je yang sempat aku tulis. Nanti ada story, kita berstory morry lagi ok. Cawww cin cawww. Thanks singgah baca entry huda. 


10 comments:

  1. waaaa...nanti bole buat tutorial untuk jdt blogger pulak..hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe share tips (mana kita tahu) boleh, buat tutorial tak gheti la sis 😅. Kita pun still practice lagi ✌🏻😬

      Delete
  2. Replies
    1. Hehe bebiasa je kak. Jarang make up 😅

      Delete
  3. Replies
    1. Best, Alhamdulillah. Dapat belajar the right way basic makeup. Nak tips basic make up, kita boleh share ✌🏻😊

      Delete
  4. Waaa raya nanti meletop lee ko Farah hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe bebiasa je sis. Make up sesimple hari tu masa raya. Segan nak make up look raya 😅✌🏻😬

      Delete
  5. wah, kalau below rm100 tu murah tau. memang patut pun grab.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.