OMG Mascara - Review

May 12, 2019


Assalamualaikum, =D

Hi semua,

Mascara yang aku pakai, dari dulu memang local product pun. Mascara pertama aku adalah jenama "N...". So far ok juga yang tu. 

So since kawan baik aku perkenalkan OMG Mascara ni, aku try pula beli dan pakai.


Harga : RM29nett
Promotion Price: RM25nett (sampai habis stock)


Kelebihan OMG Mascara:
- Mengandungi Aloe Vera Oil dan Castor Oil, yang membantu merawat bulu mata
- Mengandungi fibre, yang boleh melebatkan bulu mata
- Brush dia jenis silicon, membantu nampak bulu mata si pemakai lentik dan cantik

How to order?
To buy the Mascara, directly PM tepi Zura dekat instagram dia ok - Instagram: Zura



Testimoni, 



Thanks jemput singgah dan baca entry huda.

Any inquiry to review please do directly PM tepi dekat Instagram: byfarahhdotcom atau email: farahudahud@yahoo.com.my.







4 comments:

  1. OMG ....waaa ada ek nama OMG ....kita dari dulu hingga kini pakai yang kuning tu jer hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee, nanti ada masa nak try jugalah yang kuning tu.

      Delete
  2. macam lama nau akak tak pakai maskara ni..hahaha..zaman pakai lens dulu sukalah sebab takdelah terkena spek

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita pun jarang pakai mascara. kalau teringin je apply sikit, hehe

      Delete

Powered by Blogger.