Dia Semanis Honey

by - May 26, 2016



Assalamualaikum =D

Hai semua,

So far, memang dari awal episode aku tak putus layan cerita ni. Kalau terlepas, aku tengok online. Senang. 

Pada aku, gandingan hero dan heroin dia oklah, not bad. Sebab first impression masa first episod dah rasa best, tu yang rasa nak follow up drama ni sampai habis. Tapi, bila dah ending episode je, sendiri tanya, why dia punya ending macam ni? Macam ada 'sesuatu' yang nak diluahkan tapi tak kesampaian...

So kepada korang yang terlepas, bolehlah download atau tonton online di laman page yang huda sertakan dalam entry ni - click link dekat bawah ni =) .




You May Also Like

6 Comments

  1. Sebab nak sambung kat dia semanis honey raya! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo, hahhaaa. bestnya ada sambungan. Thanks farrah =)

      Delete
  2. Tak pernah tengok pun drama ni. Tp bika dengar orang kata best rasa macam tertarik nak tengok sama. Hehe

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D