Susun atur makeup dan makeup organizer

Farah
1
Assalamualaikum. Lagi beberapa jam ke esok hari-nya, maka kembalilah kita semua ke routine masing - masing sebagai pekerja. Actually siang tadi scroll Shopee dan mencari makeup organizer, since tiba tiba rasa nak tukar my old box makeup organizer. Tapi tak ada warna pink. Jadi kita pun cari jelah storage box dalam bilik yang boleh di pakai. 


Selepas rearrange inilah kejadiannya.

Banyakkan barang? ✌️
Padahal tempat limited space. Perempuan begitulah 🙈.

Huda memang suka kalau benda benda macam ni, letak all in box supaya tak ada habuk.

Bukan apa, dulu huda pernah pakai box yang tak ada tutup tu. Jenuh nak bersihkan satu - satu. Itulah at the end of the day, memang pilih any box asal bertutup.

Bak kata my sister and my nephew, “bilik Aunty Da ni, kalau tak ada pink, tak sah. Pening tengok,”  😆.

Dia macam ha betul la tu, yang Aunty Da pun gelakkan jelah statement korang berdua tu.

Post a Comment

1Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Comel apa pink! Hehee..Nice arrangement!! Aku pakai apa ada je tapi tuhlah..ada yang tak bertutup..nanti nak godek godek cari yang bertutup lahhh..hehehe..

    ReplyDelete
Post a Comment

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !