Me time dengan menulis

Assalamualaikum =D

Hai semua. Semalam mood bukan menulis dekat blog, tapi menulis dekat kertas. Cari tips or any affirmation words yang boleh bantu untuk aku rasa calm, pastu just write it down, sambil dgar anything kat YouTube. Potcast. That feeling can’t describe. Best (for me).


Me time dengan menulis
One of activity me time seorang farah ✌️

End result, rasa Alhamdulillah thanks Ya Allah. Rasa bertenang ye.

Moral of the story :
Cari satu hobby, yang you suka buat di masa lapang. Basically, hobi tu “mampu”, atau “boleh” buat kita “rasa tenang”, walaupun sekejap. It’s call, me time.






2 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

  1. kalau dapat jumpa cara cari ketenangan tu Alhamdulillah... semoga lebih tenang lepas ni ye Farah

    ReplyDelete
  2. Ya, tenang.. bila dapat me time... Sekejap pun ok.. sebab hidup ni mmg banyak pancarobanya.. Kan... Dapat rasa ketenangan walau sebentar pun dah lega jugak...

    ReplyDelete

Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.